USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Незначна ДТП у Харкові перетворилась в побоїще

26 Квітня 2011 10:47
Незначна ДТП у Харкові переросла у масове побоїще. Від рук її учасників "Жигулі" постраждали більше, ніж після зіткнення.

Аварія сталася наприкінці минулого тижня на проспекті 50 років ВЛКСМ. Зіткнулися "Жигулі" і "Газель". За однією з версій, ВАЗ повертав на парковку і підрізав мікроавтобус, за іншою – "Газель" "наздогнала" ВАЗ-2103, пише "Gazeta.ua".

За словами очевидців, з мікроавтобусу вискочили троє хлопців, які були під впливом наркотиків чи алкоголю. Взявши балонний ключ, хлопці, не звертаючи увагу на шоковий стан водія "Жигулів", почали трощити автомобіль.

"З "Газелі" вискочили троє неадекватних хлопців і почали бити водія "Жигульонка", - розповів очевидець, водій таксі Олександр.

Відео того, що залишилося від машини, потрапило в інтернет.

ВАЗ постраждав після аварії сильніше, ніж від зіткнення: вибиті бічні стекла, лобове тримається на захисній плівці, пом'яті ліве крило і багажник.

Молодих людей не зупинила ані велика кількість свідків, ані світлий час доби. За словами свідків, закінчивши розправу над автомобілем, хлопці випили пива і зникли з місця злочину.

А водій "Газелі" з місця події поїхав. Як він пізніше розповів правоохоронцям - злякався за своє здоров'я, мовляв, водій "Жигулів" дістав із салону ключ, а до місця аварії стали з'їжджатися його товариші.

"Ми опитуємо свідків, щоб з'ясувати, скільки насправді було учасників бійки і хто став її призвідником", - розповіла представник обласної МВС Лариса Волкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus