USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Справу про смертельну ДТП у Харкові передали до суду

2 Лютого 2018 19:57
Обвинувальний акт у справі про смертельну ДТП у Харкові направили до суду. Кримінальне провадження відкрито щодо 20-річної водійки Олени Зайцевої та другого учасника аварії Геннадія Дронова.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу Київського районного суду Харкова.

Справа порушення за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу — «Кримінальна відповідальність при ДТП».

Зі слів глави відділу прокуратури Харківської області Максима Блохіна, обидва водії у цій аварії порушили правила дорожнього руху. До таких висновків дійшло досудове розслідування справи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті аварії загинули шестеро осіб, ще шестеро були травмовані.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus. Як з'ясувалося згодом, вона брала участь в незаконних вуличних перегонах, тому навіть не намагалася загальмувати в момент зіткнення. Під час суду 20 жовтня експертиза виявила сліди опіатів в крові жінки.

20 жовтня суд обрав Зайцевій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Суд також узяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus