USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Нічна ДТП у Луцьку по Соборності: авто збило людину

15 Червня 2015 09:32
Дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 13 червня, у Луцьку по проспекту Соборності.

Автомобіль марки Daewoo Lanos збив пішохода. Наразі правоохоронці встановлюють особу водія, - повідомили Інформаційному агентство Волинські Новини у прес-службі ДАІ області.

Так, 13 червня о 22:40 автомобіль Daewoo Lanos, рухаючись у напрямку проспекту Відродження, допустив наїзд на пішохода. Останнього без свідомості і з травмами забрала карета швидкої допомоги. Людина не мала при собі документів, особа її теж встановлюється.

Як пише на форумі «Луцька дошка» користувач kolialutsk, від удару чоловік пролетів 5 метрів.

«Живий, дихав... Швидка їхала 15 хвилин», - пише користувач.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Вова Показати IP 15 Червня 2015 10:04
Хоч живий пішоход? В таких хто людей збивае треба права забирати нажавжди і у тих хто їздить за рулем у нетверезому стані. У Європі так
Свідок до Вова Показати IP 15 Червня 2015 11:27
Пішоход живий - забрала швидка. Про стан не знаю.
ХХХ до Вова Показати IP 15 Червня 2015 14:36
У Європі, як раз не так - (В таких хто людей збивае треба права забирати нажавжди)! У Європі хто винен визначає суд і навіть при летальних ДТП для пішоходів, якщо він не правий то зазначають, що він був порушником, що і призвело до смерті. Для прикладу в Німеччині ще не так давно діяла норма де було зазначено, що будь-яке перебування пішоходів на проїзджій частині по за межами пішохідних переходів, окрім дор.служб і оперативних служб, є злісним порушенням ПДР і в разі ДТП особа автоматично була в ньому винна. До прикладу деякі "навіженні" водії навіть влаштовували типу "сафарі" на порушників. На даний момент ця норма відмінена, але людей це дуже добре навчило і дисциплінувало. А на рахунок п'яної "наволочі" за кермом погоджуюсь покарання в нас доволі, ще лояльні.
правда до ХХХ Показати IP 15 Червня 2015 15:00
звідки інформація про п'яного за кермом? Щось мені це нагадує... Баба бабі сказала!
ХХХ до правда Показати IP 15 Червня 2015 15:13
Це загалом до даного висловлювання ( В таких хто людей збивае треба права забирати нажавжди і у тих хто їздить за рулем у нетверезому стані.) і жодного відношення до даної ДТП не має.
правда до ХХХ Показати IP 15 Червня 2015 16:28
Розумію, але хотілося б, щоб Ви пам'ятали, з кожним може статися в житті щось страшне. Якщо людина робить злі речі свідомо, то вона повинна нести покарання. Дайте собі відповідь на питання: "Я ніколи не потраплю в подібне ДТП, перебуваючи за кермом?" або "Я ніколи не стану причиною травми іншої людини?".
правда до Вова Показати IP 15 Червня 2015 14:56
Шановний Володимире, звідки Вам відомо, що водій був у нетверезому стані? І ще одне питання: "Ви впевнені, що з Вами такого ніколи не станеться?". Ніхто в цьому житті не застрахований.
Mik (галицька миша) Показати IP 15 Червня 2015 11:16
Що??!!! Черговий утiкач з мiсця пригоди??!!! Треба посилити вiдповiдальнiсть за такi втечi, i негайно!
правда до Mik (галицька миша) Показати IP 15 Червня 2015 14:57
Перед тим, як щось стверджувати, будь ласка, переконайтесь чи це правда. Щоб в Сірка очі не позичати.
Свідок Показати IP 15 Червня 2015 11:26
Я був свідком ДТП. Водій першим почав надавати допомогу потерпілому. На фото за швидкою той самий Ланос. Що водій утік, а машину залишив ?!!! Блін, та з такою подачею інформації нашим ЗМІ треба йти працювати до Кісельова. Переправте статтю і краще напишіть декілька десятків статтей для пішоходів, бо вони взагалі не знають правил дорожнього руху.
Водій до Свідок Показати IP 15 Червня 2015 11:37
Згідний з Вами. У нас культура водіння бажає бути кращою, але пішоходи ДУЖЕ часто бувають просто ур.дами!
Свідок Показати IP 15 Червня 2015 11:41
Модери !!! Що це таке? Редагуєте мої коментарі, а брехливу статтю не переправляєте !!! Це рівень Волинських новин ?!
Свідок до Свідок Показати IP 15 Червня 2015 11:43
Виправили. Дякую.
АС Показати IP 15 Червня 2015 11:44
дай дурню дорогу ДДД
ас Показати IP 15 Червня 2015 12:54
збил не на переходе и виноват а где же ездить тогда на тротуарах пусть водку не жрут а то лазят бухие где хотят и как хотят а у человека проблем куча он что специально збил его тут кота переедиш тошнит три дня а то человек переходить пусть научится где положено
правда Показати IP 15 Червня 2015 15:12
Шановний авторе даної публікації, ми уважно прочитали Вашу інформацію. Єдине питання до Вас, як автора статті, і до особи, відповідальної за розміщення інформації на даному сайті: "Чи знайомий Вам зміст Стаття 125 Кримінального кодексу України?". Свідомо не вказуємо назву статті. Сподіваємося, що автор і усі, кого дана тема стосується вивчать зміст вищевказаної статті КК України. Це допоможе Вам стати фахівцями своєї справи (тобто самовдосконалитися), нагадає про те, що кожна людина, незалежно від посади, уподобань та інтересів, повинна знати і розуміти такі поняття як "совість", "честь", гідність", «відповідальність». Дякуємо. Бажаємо успіхів.
істина Показати IP 15 Червня 2015 17:14
Водій не втік Швидка їхала 7 хв Зареєстровано порушення (наїзд на пішохода) Я довго чекав коли опублікують статтю про цю ситуацію, дуже було цікаво, що там напишуть. Був присутнім на місці ДТП. Все, що написано туфта.
Свідок Показати IP 15 Червня 2015 21:30
Все БРЕХНЯ! Водія знаю особисто. Нікуди він не втікав. Залишався на місці пригоди, надавав першу допомогу. Особисто в моїй присутності телефонував до швидкої. На алкоголь і натяку не було - адекватна поведінка і відсутній запах спиртного. Люди! Не публікуйте дурниць.
правда Показати IP 17 Червня 2015 14:45
Шановні автори статті, шановні відповідальні за наповнення сайту інформацією!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Звертаємо Вашу увагу на назву статті "Нічна ДТП у Луцьку по Соборності: водій збив людину і втік". Ви до сьогоднішнього дня не виправили своєї помилки. Де Ваша журналістська компетентність? Чи може автору пора задуматись над тим, щоб змінити місце роботи. Знову ж таки, яку б посаду не обіймав, треба відповідально ставитися до виконання своїх обов'язків і не псувати імідж організації, яка платить гроші!!!
автори статті до правда Показати IP 17 Червня 2015 15:02
Що ви хочете? Де ви бачите такий заголовок?
Юрко Показати IP 17 Червня 2015 18:58
А хтось знає потерпілого?
я знаю Показати IP 17 Червня 2015 21:35
В критичному стані в лікарні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus