USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Нічним Луцьком ганяв небезпечний Mercedes. ФОТО

5 Вересня 2011 16:52
У ніч з 2 на 3 вересня на Привокзальній площі в Луцьку трапилось пригода – Mercedes на великій швидкості врізався у автомобіль марки Skoda та втік з місця аварії.

Як розповів водій Skoda, лучанин Андрій Бокоч, пригода трапилась близько другої години ночі 3 вересня.

«Я сидів у машині і чекав родичів з потяга. В ту пору на Привокзальній площі було багато машин – люди зустрічали з потяга своїх. Ну, і багато таксі стояло», – розповів він.

«Раптом з проспекту Грушевського на Привокзальну площу на великій швидкості, мабуть, більше 100 кілометрів за годину, влетів Mercedes представницького класу. Почав вирулювати і врізався в мій автомобіль. Переді мною стола Audi, тому після того удару я відразу врізався в неї», – описує подію чоловік.

Проте в Audi на момент зіткнення нікого не було – водій вийшов на перекур, каже він.

За словами Бокоча, водій машини Mercedes після зіткнення призупинився на кілька секунд, але коли побачив, що до нього наближаються таксисти, втік з місця події.

«Не знаю, чи водій тієї машини був тверезий чи ні, але це були «панти» – оця їзда на великій швидкості по нічному місту», – міркує Бокоч.

«Після того мені стало зле. Відразу викликали швидку та даішників. Працівники ДАІ зафіксували факт ДТП, але сказали самим шукати порушників. Але нібито оголосили перехоплення, хоча насправді ніхто для цього нічого не зробив», – каже постраждалий.

Після удару, розповідає Бокоч, медики зафіксували у нього забій грудної клітки та легкий струс мозку.

В ДАІ Бокочу повідомили, що Mercedes зареєстрований у Києві, але за генеральним дорученням проданий у Чернівці. Проте контактної інформації власника не дали, пославшись на конфіденційність інформації. Крім того, повідомили, що автівка у розшуку не перебуває.

«Після того таксисти бачили цю машину на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів. Вона так само гасала на великій швидкості і ледь когось не збила», – додав Бокоч.

«Це ДТП, на яке ДАІ має зреагувати і проводити пошукову роботу, а не просто констатувати факт, що таке сталось. Хай ДАІ ловить таких мажорів, які літають вночі по місту і наїжджають на простих мешканців», – обурюється він.

«В мене машина стара, але є автоцивілка. Тому страховик відшкодувати збитки зможе тільки, якщо знайдеться та машина, яка мені спричинила ці збитки. Бо у цього новенького мерса автоцивілка 100% є», – пояснив Бокоч.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Олександр Показати IP 5 Вересня 2011 17:22
Оцим все сказано! Що наша міліція робить вночі? Дівчат розвозить додому? А який придурок може пів Луцька " розгромити" і людям життя забрати. Коли вже буде порядок?
Exaboto до Олександр Показати IP 5 Вересня 2011 18:24
ніколи
Lite Показати IP 5 Вересня 2011 17:52
Ну от є привід подзвонити на гарячу лінію Ходирєву, вже він постарається розібратися! Не відкладайте і йдіть до начальника обласної міліції!
серг Показати IP 5 Вересня 2011 18:17
Ситуація звісно не приємна( А це Бокоч той що в Гузя в партії?? щось націоналісти слабенькими машинами їздять
Лучанка Показати IP 5 Вересня 2011 19:25
Отак і живемо, порядок буде коли кінець кінцем влади цієї не буде, хоч почнуть боятися народ,а так роблять,що хочуть,бо міліція боїться наказів "зверху", а якби міліція дійсно була з народом і виконувала своє призначення яке вона має виконувати мабуть такого не було б, правду кажуть:"Що треба боятися не світлофорів і уважно дорогу переходити, світлофор ще нікого не збивав, потрібно дивтися на машини..." ТАКОГО ВЖЕ НАХАБСТВА НІ В ОДНІЙ КРАЇНІ ЦИВІЛІЗОВАНІЙ НЕМА!
Exaboto до Лучанка Показати IP 6 Вересня 2011 12:38
ми не в цивілізованій країні.
Честь Показати IP 5 Вересня 2011 19:25
ЛУЦЬК - велике село!, Мерседеса і водія можна (треба) знайти.
Той кому не байдуже Показати IP 5 Вересня 2011 21:04
Погоджуюсь. Дії міліції незадовільні натеперішній день...
Я Показати IP 5 Вересня 2011 21:21
тому що в нас все рішається за гроші доки це буде - то й така у нас країна галіма
Таксист Показати IP 6 Вересня 2011 09:25
Треба цього головоріза знайти вы відірвати яйця.
ого Показати IP 6 Вересня 2011 09:33
міська міліція в даному випадку не витримує ніякої критики. певно рибка гниє з голови (її начальничка)-бо раніше про таке ніхто б не чув.
Не лучанин Показати IP 7 Вересня 2011 08:16
Саме більше обурює те що він може залишитись не покараним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus