USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німецького жениха на Волині пограбувала сестра нареченої

8 Січня 2011 15:28
У Нововолинську пограбували німця, який у перший день Нового року приїхав у гості до нареченої.

Про це повідомила газета «Волинь нова».

Мешканець одного з містечок Німеччини, 56-річний Генріх Ш. приїхав зустріти свято новоріччя до нареченої у Нововолинськ.

Під час святкування між ними виникло якесь непорозуміння, вони посварилися. Обурений гість зібрав валізи й вирішив повертатися додому.

Йшов вулицею в надії знайти таксі. Тим часом неподалік зупинився бус, з якого вийшли молодики, підійшли до нього. Вони побили чоловіка, заштовхали в авто, де й «обчистили» закордонного гостя. У нмця забрали банківську картку, на якій було дві з половиною тисячі євро, годинник та мобільний телефон. Потім зачинили в квартирі на першому поверсі, щоб нікому не поскаржився.

На вікнах оселі стояли металеві решітки, тому вибратися було неможливо. Іноземець просидів під «домашнім арештом» два дні, аж поки побачив за вікном перехожих, відчинив кватирку й попросив їх повідомити в міліцію про пригоду, яка сталась з ним.

Правоохоронці визволили чоловіка й по «гарячих» слідах затримали зловмисників - трьох молодиків - двадцятиоднорічного Миколу М., двадцятирічного Сергія Г. - жителів Нововолинська, мешканця сусіднього Володимира-Волинського 19-річного Петра Ф.

Була в їхній компанії й 27-річна Тетяна П. - рідна сестра нареченої німця.

Порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 186 КК України (розбій), підозрювані дають свідчення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Свєточка-конхвєточка Показати IP 8 Січня 2011 20:22
Зрештою, що хотів цей старпер? Думав, підчепмв молоду українку (раз сестрі - 27 років)... жартую, звісно. просто мене аж коробить, коли оці ситі комфортним життям іноземці лізуть у нашу злиденну Україну й шукають собі прислугу в дружини. А що ж, ідеальний варіант! яка тобі німкеня буде куховарити, прати, прибирати та ще й в ліжку обслуговувати? Жодна. А наші тягнуть лямку. от і їдуть, наче мухи на мед летять. Не скажу, що обібрати й замкнути цього старого - правильно.Однак він не потикнеться більше в Україну, аби найти собі "кохану".
коля до Свєточка-конхвєточка Показати IP 8 Січня 2011 21:06
краще в Європі жити і куховарити, прати, прибирати та ще й в ліжку обслуговувати, ніж робити все це саме в Україні...
Не старпер і не блондин до Свєточка-конхвєточка Показати IP 10 Січня 2011 12:46
Шановна, Свєточка-конхвєточка, Вам мабуть, як нікому, зрозуміло про що це повідомлення. Те, що він приїхав у Україну-це його проблеми, а те, що його закрили у підвалі, забрали карточку, телефон, і т.д., то це що нормально. Вам, як акулі пера, мабуть слід навчитить робити правильні акценти. А якщо вам не подобається куховарити, прибирати, та ще й ..., то не робіть цього і все буде ОК. Сподіваюсь, ви мене, зрозуміли...
Українець Показати IP 8 Січня 2011 21:23
Запроданець ти, Коля! Трьома -чотирма словами відкрив свою сутність. Тому й так живемо з такими колями. Очевидно, метеш дорогу в Італії, чи спиш на цементній підлозі в Португалії, а дружина миє дупу 90-річній бабі, від якої вже давно несе погребальними квітами. Або мрієте обоє про таке "райське" життя? Хай вам щастить! Без таких Україні буде легше.
лучанка Показати IP 9 Січня 2011 09:07
Можно подумать, ее кто-то заставлял и скать себе старпера! Это все корысливость, вот и поругались..
Свєточка-конхвєточка до лучанка Показати IP 9 Січня 2011 11:58
Не думаю, що ту кралю із славного Міста волинських шахтарів хтось до чогось примушував. Та й ситуацію не стану розглядати буквально, радше - через призму реалій сьогодення. От маю таку звичку - читати оголошення. перегляньте шлюбні. (одразу зауважу для добрих коментаторів, що собі "клієнта" там не шукаю). Так там усі іноземці - ідеал, пік очікувань кожної жінки: і красунчик, і забезпечений, і при посаді, і без шкідливих звичок, і т. д. так чому ж такі мачо в своєму соку не можуть знайти коханої на батьківщині, а долають сотні тисяч кілометрів? Тому, що в наших жінок ментальність інша. Бо так нас виховали. З дитинства насаджують якусь меншовартість, а всякі заїжджі цим користуються. і не справа в тому, де ліпше прати й прибирати, а в тому, як виховувати наших дітей. Я, приміром, ніколи не скажу своїй доньці: "Помовч, ти ж - дівчинка!". Або донька - мамина помічниця. а син, що? от і виходять, даруйте, чоловіки-пристосуванці, котрі лежать на дивані щодня й читають газету, коли дружина спину гне на кухні. найцікавіше, що вона й обурюватись не повинна, бо така жіноча доля. Гендерна рівність, блін. Тому й пруть наші дівчати за моря-океани, а ті динозаври іноземні обирають, наче коней на базарі. За родіну обідно!
VSC до Свєточка-конхвєточка Показати IP 9 Січня 2011 12:21
Иностранцы далеко не идеальны, но насмотревшись на местных "мачо", многие предпочитают им импортных. Ответ прост, и там и тут в жизни у всех куча проблем, но там и тут эти проблемы абсолютно разные. Тут есть проблема выжить, а там - как достойно и с удовольствием прожить. Много наших соотечественниц уехали, и мало кто хочет вернуться.
Ладомир до Свєточка-конхвєточка Показати IP 9 Січня 2011 16:18
У тебе не "родіна"а "вітчизна" від слова вітчим :)
Перехожий Показати IP 9 Січня 2011 11:40
Німці перекриють "кисень",і групі "підтримки" після відсидки, назавжди в європу дорога закрита! Дикуни!
Небайдужа Показати IP 9 Січня 2011 13:38
а я вважаю усе це дикунством. І фото якесь не туди..
ДІДУСЬ, 97 РОКІВ Показати IP 9 Січня 2011 14:14
Я плачу гіркими сльозами ві д того, що найвродливіші жінки в світі - українки - виїжджають за кордон і виходять там заміж за старперів - хворих, немічних, нервових, грубих. Знаю випадок, коли поїхала в Німеччину 18-річна донька-красуня знайомої, що торгувала золотом. Не бідно жили, але треба було поїхати і "вчепити" німця з вельми непривабливими даними: рижого, як червивий собака в репяхах, 59 років, після складної і важкої операції на серці, колишнього футболіста з перебитими кістками, зы страшною формою астми. Вона йому служила (про таку службу соромно й розповідати), подавала все в ліжко, а він лаяв її на кожному кроці і все гвалтував "nein!", гучно звільнявся від зайвого повітря і після цієї процедури викрикував "prima" (мати розповідала). На щастя, через півтори року здубився, і його українській наймичці залишилось у спадок маленьке кафе-бутербродна, а решту розтягнули діти від перших чотирьох шлюбів. Їхати і віддавати себе на поталу такій рухляді? Що може бути принизливішим для нації!? Рокослану викрали турки, зате вона керувала державою, а тут самі їдуть, щоб так принижуватись! Щоб бути підстилками для глибоко хворих стариків! Молодець, Свєточка-Цукєрочка-Конфєточка!!!! Оце позиція УКРАЇНКИ!!!!! З мене цукерки і 0,7 "KLIKO".
Цікава пропозиція, як на ваш вік, Дідусику. Та й смаки, скажу вам, нічогенькі: цукерки з шампанським... Правда, доза (о,7) - нереальна. Я стільки не здужаю)))
anonim Показати IP 9 Січня 2011 17:29
Мне интересно а как етот человек общался с перехожым? Если он сам гражданин германии?
Балабанка Показати IP 10 Січня 2011 09:09
Все це, звісно, правильно. Повністю погоджуюся зі Свєточкою-конхвєточкою і Дідусем, якому 97 років. Але... А мо в них любов? Невже такого не може бути? Думаю, це реально. І тому, вважаю, не варто гребти всіх під одну гребінку)))
бла-бла-бла... Показати IP 30 Жовтня 2011 01:02
какие все умные у нас на Украине!!!ето наверное потому что денег нет на заграничный паспорт для выезда в Европу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus