USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нові підрозділи міліції з Рівного звозять до Києва

12 Грудня 2013 09:40
Силовиків з Рівного везуть до Києва на допомогу «Беркуту», - йдеться у сюжеті ТСН.

Так, кореспондентам ТСН вдалося побачити, як звозять до столиці працівників патрульно-постової служби з Рівного. Правоохоронці вірять, що будуть забезпечувати громадський порядок в столиці.

При цьому бійцям не пояснюють на скільки часу командирують їх до Києва, які накази їм доведеться виконувати. Деякі міліціонери не на камеру зізналися – на революцію їх їхати змушують, керівництво сказало – хто не їде, пише рапорт на звільнення. Так, опівночі правоохоронцям повідомили, що вони всі їдуть на Київ для охорони громадського порядку в столиці.



Проте, як тільки ППСники побачили відеокамеру, то одразу сховались. А через годину поїхав і водій автобуса, який мав везти бійців в столицю. В цей час співробітники МВС вийшли через чорний вхід і одразу почали втікати. "Ми почали їх наздоганяти. Вони почали розділятися на групи: спочатку на 10, потім по 5, а потім по троє, двоє. Відтак, всі розбіглись в різні сторони", - повідомив громадський активіст Андрій.

Не на камеру співробітники патрульно-постової служби кажуть, що їдуть в столицю охороняти людей, а у разі наказу штурмувати Євромайдан, відмовляться від цього.

Нагадаємо, на сцені Євромайдану українська співачка Руслана закликала мітингувальників залишатися в центрі Києва мінімум до 17 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ZMI Показати IP 12 Грудня 2013 11:39
ТСН повністю працює по вказівці "боса" Коломойського! Раз мій бізнес, а він не зовсім легальний і чесний, щимили - то командв фас на дії влади! Інформація повністю однобока! Журналісти на "плюсах" отримують самі високі зарплати серед ЗМІ України і заради цього роблять сюжети на "вказівку" свого босу! Так що про вільну журналістику... - тільки мріяти! Хтось, да під кімось "ходить" і переслідує свої інтересі у всіх ціх подіях!!!
Олександр до ZMI Показати IP 12 Грудня 2013 22:04
А заодно журналісти ТСН з своїх зарплат профінансували марафон ДПСніків по місту ))))) І все щоб зганьбити владу. отакі вони. а може самі перевдягнулись і бігали..., а хто ж тоді знімав??? самі бігали і себе знімали, щоб спаплюжити владу. УРААА!!! заказуха розкрита. респект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus