USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Очевидці розшукали автомобіль, що спричинив ДТП у Луцьку

9 Травня 2019 22:01
Дорожньо-транспортна пригода за участі легкових автомобілів Toyota та Hyundai трапилася у Луцьку, по проспекту Соборності, увечері 9 травня.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці аварії, вони помітили автомобіль Toyota на перехресті проспекту Соборності та вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. З їхніх слів, поруч із автомобілем лежав бампер, але від іншого авто. Також було помітно значний гальмівний шлях іншого автомобіля.

Вони вирішили прослідувати в пошуках другого учасника інциденту, адже на асфальті було видно сліди рідини, які він міг за собою лишити.


Знайти другий автомобіль вдалося уже на вулиці Кравчука, поблизу ресторану «Patio di Fiori». Очевидці розповідають, що всередині автомобіля нікого не було, а люди, які відпочивали у парку поруч, розповіли, що з Hyundai вийшли чоловік з жінкою та пішли у невідомому напрямку.

Станом на 21:50 поблизу автомобіля Hyundai працюють патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus