USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Одного грабіжника «Укрінбанку» в Луцьку затримали

12 Лютого 2009 15:57
У Луцьку двоє невідомих пограбували відділення акціонерного товариства «Український інноваційний банк». Одного зі зловмисників уже затримано, – інформують 12 лютого «Волинські Новини».
 
Минулого тижня у Луцьку в приміщенні пластмасового заводу на вулиці Рівненській, 76 сталося пограбування філії «Укрінбанку». Двоє молодиків увірвалися до відділення серед білого дня, коли у банку не було клієнтів. Погрожуючи пістолетом касиру, вони забрали виручку і втекли. Всього грабіжники прихопили 3250 гривень.

Як пише видання «Вісник і Ко», попри те, що зловмисники спробували оглушити працівницю банку, завдавши удару по голові, жінка таки встигла натиснути кнопку виклику приватної охоронної фірми «Арсенал». Однак затримати нападників одразу арсеналівцям не вдалося. Натомість оперативно спрацювали правоохоронці.

Як розповів заступник начальника Луцького міськвідділу міліції майор Олег Степанюк, по гарячих слідах затримали одного з грабіжників – 25-річного лучанина Дмитра Ш. У нього вилучено частину викрадених коштів. Особа спільника теж встановлена, триває його пошук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus