USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Один волинянин обпікся через вибух паяльної лампи, інший - бо облився бензином

3 Квітня 2009 17:20
На Волині через необережне поводження з вогнем постраждали двоє волинянин. Про це 3 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба ГУ МНС України у Волинській області, 2 квітня, приблизно о 16.30, надійшла інформація про те, що у селі Новий Загорів Локачинського району стався вибух паяльної лампи в руках 54-річного місцевого жителя.
Чоловік тримав термічні опіки обличчя, грудей, живота, обох рук і передпліччя ІІ-ІІІ ступеня (24 %). Госпіталізований у реанімацію Локачинської ЦРЛ. Стан середньої важкості. Пожежно-рятувальні підрозділи не викликалися.
Окрім того, того ж дня приблизно о17.00 у селі Осмиловичі Іваничівського району через необережне поводження з вогнем 23-річний місцевий мешканець отримав термічні опіки обличчя, грудної клітки, правої кисті руки І-ІІ степені (7 %).
Чоловік облився бензином при спалюванні сміття. Його госпіталізували до травматології Нововолинської ЦМЛ. Стан волинянина – середньої важкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus