USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Один з волинських заводів проведе інвентаризацію державного майна

10 Квітня 2013 18:12
Справу за позовом Регіонального відділення Фонду державного майна України у Волинській області до ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» вирішили у господарському суді Волинської області.

Про це інформує Під прицілом.

Так, ФДМУ у Волинській області звернувся до господарського суду з позовною заявою до відповідача ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод», в якій просить зобов’язати відповідача провести інвентаризацію державного майна, яке увійшло в процесі приватизації до статутного капіталу відповідача та перебуває на його балансі.

Представники ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» вже втретє проігнорували суд і не прийшли на чергове засідання вчора, 9 квітня.

Отож, суд, враховуючи обставини, вирішив провести слухання за відсутністю відповідача.

У відповідь на підозри судді Господарського суду Волинської області щодо вірної юридичної адреси заводу позивач надав відомості, які підтверджують раніше подану ним інформацію.

За словами представника позивача, він, мовляв, знав, що зі сторони ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» ніхто не з‘явиться.

Також він додав, що з наданої їм інформації від волинського прокурора на директора ВАТ «Камінь-Каширський консервний завод» вже готують кримінальну справу за розпродаж майна заводу без відома комісії, і, відповідно, всі гроші потрапили до кишені керівника.

Отож, суд виніс рішення задовольнити позовну заяву ФДМУ у Волинській області в повному обсязі і зобов’язати «Камінь-Каширський консервний завод» провести інвентаризацію майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus