USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Охоронець лісу на Волині платив штрафи за «порушників»

31 Березня 2014 18:00
Прокуратурою Волинської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вчинення службового підроблення (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України) інженером з охорони і захисту лісу державного підприємства "Любомльське лісове господарство".

Під час досудового розслідуваннявстановили, що цей правоохоронець задля створення видимості активної боротьби з лісопорушеннями у червні 2013 року підробив 6 протоколів про адміністративні правопорушення, яких фактично ніхто не вчиняв.

У подальшому, на підставі підроблених офіційних документів, він склав та видав 6 постанов, в які вніс завідомо неправдиві відомості про притягнення громадян до адміністративної відповідальності, хоча самі "правопорушники" про це навіть не здогадувались, оскільки спритник самостійно сплачував штрафи від їх імені.

Свою вину у скоєному інженер з охорони і захисту лісу визнав повністю. Відтак із ним уклали угоду про визнання винуватості. Тепер слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 21:26
Оце резонанс! Та так кожний представник лісової охорони робить, бо плани по охороні лісу роздавалися Колісником а виконання не було, тому майстри лісу, єгеря, лісничі та інженери ОЗЛ складали протоколи на кумів, братів, сусідів і самі їх оплачували!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus