USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Паліям авто волинського олігарха винесли остаточний вирок

17 Жовтня 2013 18:46
Апеляційний суд Волинської області пом’якшив покарання паліям, які на початку цього року пошкодили автомобіль волинського олігарха Сергія Ковальчука, - інформує Під прицілом.
Нагадаємо, 11 січня 2013 року троє невідомих у дворі житлового будинку у Володимирі-Волинському облили бензином та підпалили автомобіль марки «Toyota Sequoia», який належав місцевому бізнесмену Сергію Ковальчуку. Зловмисників було троє і їхні дії зафіксувала камера спостереження офісу, що знаходиться у під’їзді сусіднього будинку.
Займання автівки помітив охоронець, який і викликав вогнеборців. Позаяк палії «працювали» уночі, то ідентифікувати їх одразу не змогли. Як з’ясувалося, у справі фігурував ще й замовник, який підкупив виконавців за 3 000 доларів.
Збитки, які поніс Сергій Ковальчук, експерти оцінили у 400 тисяч гривень. Коли правоохоронці розшукали паліїв, двоє з тих, хто брав участь у підпалі, одразу зізналися в скоєному. Як розповідав у суді замовник, він теж неодноразово каявся перед постраждалими і, навіть, намагався відшкодувати їм збитки. Тож Володимир-Волинський міськрайонний суд призначив 5 з половиною років за ґратами замовнику, головному співучаснику – шість років. А ще двом – три і чотири роки неволі. Гроші Сергію Ковальчуку зобов’язали відшкодувати.
Не погоджуючись із вироком, засуджені подали апеляцію. Таким чином Апеляційний суд Волинської області змінив вирок щодо організатора підпалу, випустивши його під заставу в розмірі 90 тисяч гривень, а справу щодо нього направили на новий судовий розгляд. Також з мотивуючої частини вироку виключили обтяжуючу обставину – вчинення злочину групою осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин Показати IP 18 Жовтня 2013 18:36
Ковальчук собі купить ще краще авто а хлопців шкода

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus