USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патрульні збили жінку на пішохідному переході

20 Квітня 2016 08:59
Жінка потрапила під колеса патрульного автомобіля. ДТП трапилася поблизу метро "Дорогожичі" у столиці. Про це інформує УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

За станом на 10:30, сьогодні, 20 квітня, стало відомо, що жінка померла у лікарні.

“19 квітня, на вулиці Олени Теліги дві жінки перебігали дорогу у невстановленому місці. Одна з них, 58-річна киянка, потрапила під колеса патрульного Renault Duster, який рухався із увімкненими проблисковими маячками”,- поінформували у пре-службі.

Однак у розпорядженні УНН є відео, яке свідчить, що жінка не перебігала дорогу у невстановленому місці, а спокійно переходила її по пішохідному переходу. На відео також не помітно проблискових маячків, ймовірно, що патрульні їх не вмикали. Зауважимо, що патрульні навіть не зменшили швидкість ні перед переходом, ні, навіть, після того, як збили жінку.



Зі слів досвідчених водіїв, патрульні порушили ПДР, адже повертати у цьому місці на вулицю О.Теліги — заборонено.

Жінка, яку збили патрульні, потрапила до лікарні, вона перебуває у важкому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонер Показати IP 20 Квітня 2016 10:16
І тут козли брешуть Ганьба такій новоствореній поліції. Більше Н/П як було в міліції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus