USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Паводок на Закарпатті призвів до підтоплення понад 200 будівель

22 Листопада 2015 22:00
Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України продовжують ліквідовувати наслідки підтоплень населених пунктів в басейнах гірських річок на Закарпатті. Внаслідок стихії постраждало понад 200 домогосподарств.

Як повідомляють у прес-службі відомства, для проведення протипаводкових робіт залучили 185 рятувальників та 40 одиниць техніки.

У ДСНС зазначають, що наразі забезпечене транспортне сполучення на автодорозі «Мукачево – Рогатин», також відновили електропостачання всіх населених пунктів Рахівського та Тячівського районів.

За станом на 21:00 годину залишаються підтопленими 37 домогосподарств, з них 8 підвалів житлових будинків у Міжгірському та Рахівському районах.

Підрозділами ДСНС України відведено воду з 80 підтоплених домогосподарств та відкачано близько 943 м3 води з 198 домогосподарств (в тому числі з 136 житлових будинків).

Здійснюють моніторинг за гідрологічною обстановкою в басейнах річок, де існує загроза підтоплення населених пунктів.

На більшості річок після проходження максимальних рівнів відбувається інтенсивне зниження рівнів води, загалом на 0,3 – 1,5 м.

Водночас рятувальники попереджають, що, згідно з прогнозами Укргідрометцентру, протягом наступної доби на Закарпатті очікуються опади у вигляді дощу, у гірських районах – мокрий сніг, в нижній течії річки Тиса в районі селищі Вилок та місті Чоп через добігання води з верхів’їв очікують підвищення рівня з виходом води на заплаву.
Відео із сайту Радіо Свобода.

Оперативна інформація щодо ситуації на території Закарпатської області (станом на 21 год.) (ОНОВЛЕНО)Продовжуються лікв...

Posted by ДСНС України on 22 листопад 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus