USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пенсіонера смертельно травмували під час масажу

12 Серпня 2008 13:43
На Волині зафіксовано смерть людини, якій під час масажу здавили спинний мозок, зламали шийний відділу хребта і травмували шию. Про це 12 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, громадянин Валерій Н. 1971 року народження проживав зі своїм батьком-пенсіонером, Іваном Н. Стосунки рідних людей завжди були теплими, місця для конфліктів у цій сім’ї не було.
Батька ось уже довгий час після травми шиї турбували болі у спині. Однієї пенсії на ліки не вистачало. Доводилося лікуватись народними методами. Та найбільше йому допомагали процедури масажу, які здійснював його син систематично 1-2 рази на день протягом уже двох років. Відповідної кваліфікації син не мав, але слід зауважити, що результати були вражаючими: болі припинялися.
Того дня ніщо не передвіщало біди. Син вернувся після роботи і, як завжди, повечерявши, зібрався робити хворому масаж. Та не розрахував з силами, оскільки був напідпитку.
За даними судово-медичної експертизи, при розтині тіла встановлено, що смерть пенсіонера настала внаслідок здавлення спинного мозку, зламу шийного відділу хребта, травми шиї.
Здійснюючи процедуру массажу, син із необережності покалічив батька. Він викликав бригаду швидкої допомоги, бо вірив, що є можливість врятувати хворого. Медичні працівники засвідчили факт смерті громадянина Івана Н. На місце події прибула також і слідчо-оперативна група Луцького РВ УМВС України у Волинській області у повному обсязі, яка на місці з’ясовувала причини й обставини скоєння злочину.
За даним фактом відносно Валерія Н. порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство, вчинене через необережність). Наразі ведеться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus