USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Пенсіонерка через непорозуміння з сином хотіла викинутись з 5-го поверху

7 Жовтня 2009 17:06
Лучанка намагалась покінчити життя самогубством, погрожуючи викинутись з вікна квартири на 5-у поверсі, перед тим порізавши собі руку. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Трагедія мало не сталася сьогодні близько 15.45. У квартирі одного з будинків на проспекті Волі стала голосити жінка. За неперевіреною інформацією, сусіди, які почули крики й погрози покінчити життя самогубством викликали міліцію і швидку.
До квартири також вирушили рятувальники аварійно-рятувального загону. Оскільки двері в квартиру були замкнені, фельдшеру чергової варти аварійно-рятувальної частини довелось піднятись по автодрабині та розбити вікно.
Як повідомили у ГУ МНС України у Волинській області, рятувальники заспокоїли жінку та до приїзду медиків надали першу долікарську допомогу, зупинили кровотечу та перебинтували руку. Працівники швидкої доправили жінку до лікарні.
Як зізналась сама потерпіла, заподіяти собі смерть вона хотіла через непорозуміння з сином.
Як розповіли \"Волинським Новинам\" очевидці випадку, у жінки спостерігалися ознаки психічного розладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus