USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Перед приїздом Патріарха Кирила до Луцька – ДТП. ФОТО

3 Серпня 2009 13:35
В обласному центрі Волині дорожно-транспортна пригода спричинила труднощі у русі автотранспорту. Про це 3 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Власне, сьогодні, 3 серпня, на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Генерала Шухевича «поцілувалися» автобус «Ікарус», який здійснює нерегулярні перевезення, і легковий автомобіль марки «Рено». Пригода трапилася приблизно об 11.30.
 
Внаслідок цього на проспекті Перемоги виник величезний автомобільний корок.
 
Довідково:
 
У зв\'язку з візитом Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Луцька та відвідання місця будівництва кафедрального собору в ім\'я Всіх святих землі Волинської тимчасово буде перекрито рух транспорту проспектом Перемоги (від кільця проспект Перемоги - вулиця Шопена до перехрестя проспекту Соборності - проспект Молоді) - з 13.00, крім громадського транспорту, і з 14.30 повністю, до завершення заходів.
Відтак, рух громадського транспорту до 14.30 буде здійснюватися проспектом Перемоги із з\'їздом з шляхопроводу на вулицю Карпенка-Карого. Також на період перекриття з 13.00 в прямому та зворотньому напрямках проспектом Перемоги, вулицею Карпенка-Карого, вулицею Конякіна; з 14.30 проспектом Перемоги, вулицею Клима Савура, вулицею Задворецькою, вулицею Карпенка-Карого, вулицею Конякіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Економ Показати IP 3 Серпня 2009 14:31
Наслідки вимкнених світлофорів дають знати про себе. І для чого так "прогинатися" під Кирила? Он Рівне взагалі його до себе не пустило, так він вирішив до Луцька податися. Ганьба Волині! А ця реклама через кожних 50 м по пр.Волі: "Україна ...Кирила" - тільки "вітає патріарха" майже непомітними дрібненькими буквами. Надіюсь, що волиняни його "тепло" зустрінуть. Можливо він тоді зрозуміє де закінчується "його народ" і починається народ України!
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 18:48
это происки коммунистов (Симона и Зюгана)
Анонімer Показати IP 4 Серпня 2009 08:23
згоден з Економ! Не розумію чого це його з такими почестями зустрічають? Звичайнісінькиий, піп, а зустрічають як президента... Ой! Не звичайнісінькій піп! На біг мордах пише шо святійший!!!!)))
Анонімr Показати IP 4 Серпня 2009 14:33
на відродження ще досі чомусь світлофори працюють в режимі блимання жовтого, сотні пішоходів ризикують перебігаючи дорогу, коли вже нарешті увімкнуть світлофори???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus