USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під час сутичок російських та іспанських футбольних фанатів загинув поліцейський

23 Лютого 2018 08:58
Увечері четверга, 22 лютого, в Іспанії сталися масові сутички футбольних фанатів московського «Спартака» та місцевого «Атлетик» (Більбао). У хід ішли кулаки, каміння, стріляли феєрверками.

Один із феєрверків поцілив в обличчя поліцейського. Він помер у лікарні від серцевого нападу. Ще щонайменше п'ятеро правоохоронців отримали травми.

Про це повідомляє ТСН з посилання на Daily Mail.

Поліція заарештувала найбільш агресивних фанатів. Ідеться поки що про п'ятьох.


Загалом до Іспанії приїхали до 2,5 тисячі футбольних фанатів з Росії. Керівництво «Спартака» закликало їх не вдаватися до провокацій: «Ми просимо вас бути надзвичайно ввічливими і в Більбао, і в інших іспанських містах. Не піддавайтеся на провокації та не вступайте в конфлікт із місцевими жителями, ультрас чи тими, хто стежить за громадською безпекою».


У Більбао дуже посилені заходи безпеки. Лише на самому стадіоні за безпекою стежили близько 700 поліцейських та ще 200 приватних охоронців.

«Спартак» обіграв «Атлетик» з рахунком 2:1, проте не пройшов до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Як повідомлялося, київському «Динамо» у важкому поєдинку проти грецького «АЕКа» вдалося зберегти нульову нічию та вийти до 1/8 Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus