USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Маріуполем загинув 18-річний боєць полку «Азов»

2 Січня 2016 21:59
У перший день нового року Україна втратила ще одного Героя. Під Маріуполем загинув боєць полку «Азов» Олександр Коваль.

Про це інформує УНН із посиланням на прес-службу ВО «Свобода».

Учора, 1 січня, під час виконання бойового завдання під Маріуполем, загинув свободівець, член Хотинської організації «Студентська Свобода» Олександр Коваль.

Згідно з інформацією прес-служби, Олександр Коваль проходив військову службу в полку «Азов». Тіло загиблого бійця перевезуть із Маріуполя до Хотина вже наступного тижня.

«Сашко був надто молодим, аби йти на війну, але вирішив, що стане добровольцем, щоби майбутні покоління жили у вільній державі. Обіцяв мамі, що повернеться живим, але не так розпорядилася доля. Країна втрачає найкращих. Це важко усвідомити, особливо коли помирає 18-річний юнак, ще зовсім дитина. Звичайно, свободівська організація допомагатиме батькам Сашка при потребі. Їхній син гідно виконував обов’язок перед державою», – розповів свободівець Ярослав Когутяк.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 1 січня 2016 року у зоні АТО під Горлівкою від пострілу снайпера загинув нетішинець Назар Галюк, боєць ударної роти батальйону Айдар.

Зауважимо, що зі сліви Андрія Лисенка, минулої доби, 1 січня, в зоні АТО жоден український військовий не загинув, однак двоє бійців зазнали поранень.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття сім’ї загиблого. Вічна слава Герою!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus