USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Бійка під час акцій опозиції та ПР у Києві. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

18 Травня 2013 14:59
У масових заворушеннях, що виникли поміж готелем «Інтерконтиненталь» та ГУ МВС у Києві під час мітингу «Вставай, Україно!», постраждали декілька десятків чоловік, переважно це - мирні перехожі. Про це під час спілкування з журналістами заявив народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

За його словами, бійку спровокувала група молодиків, які прибули з «мітингу так званих антифашистів». Натомість, каже, представники львівського осередку «Свобода» дали їм гідну відсіч.

За інформацією Михальчишина, під час заворушень в центрі Києва, постраждали кілька десятків осіб.

Політик стверджує, що ними виявились насамперед мирні перехожі. Окрім того, вдалося затримати одного із нападників. Зараз його оточили кільцем і тримають на сходах ГУ МВС у Києві.








































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Андрій Вєдєнєєв Показати IP 19 Травня 2013 06:48
Здається, влада у Києві дотримується тих самих помилок, що тимчасовий уряд у 1917-му році. Вона щоразу піддається на провокаційні дії опозиції. В такому випадку її не дуже шкода.
нахервам до Андрій Вєдєнєєв Показати IP 19 Травня 2013 23:59
а ти нічого не переплутало ? може провокатори - це бритоголові братки ?
Комсомол. Показати IP 20 Травня 2013 12:00
Пусть быкота Галицкая у себя порядки наводит, уроды западенские рагули! Ребята молодцы как триста спартанцев против полчищ Хохлопитеков!
іі6669 до Комсомол. Показати IP 20 Травня 2013 12:26
іди в парк пивом торгуй
загреб до Комсомол. Показати IP 20 Травня 2013 14:27
Давай би...ло запевай : фошизм не пройдет, фошизм не пройдет.
Ірина Показати IP 20 Травня 2013 14:04
Усе, що ви написали - не має вартості. Адже негативні коментарів просто зашкалює! А може ви додасте: писати лише українською, тоді хоча б укр.мови навчаться... "УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім, коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію, яку не встигли видалити чи пропустили адміністратори. Детальніше з правилами коментування можна ознайомитися тут."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus