USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під насипом вугілля луцькі прикордонники знайшли цигарки

13 Жовтня 2010 15:11
Зловмисники з Російської Федерації намагались транзитом через Україну незаконно доставити до Польщі цигарки – прикордонники Луцького загону в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» їх затримали.
20 ящиків тютюнових виробів було виявлено 12 жовтня під час оформлення вантажного потяга «Ягодин-Дорохуськ» під насипом вугілля. Цигарки Flueieras та Prefect знаходилися на глибині 1 метр, інформує сайт Держприкордонслужби.
За фактом складено акт про порушення митних правил. Загальна сума оцінки цигарок – 50 тисяч гривень.
У цей же час у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» в автомобілі «Мерседес», яким керував наш співвітчизник, прикордонники та працівники митниці виявили 1350 пачок цигарок. Тютюнові вироби були приховані в задній спинці автомобіля та в порожнинах стелі.
Автомобіль як засіб перевезення контрабанди вилучено, сума оцінки разом з цигарками становить понад 41 тисячу гривень.
Взагалі за поточний рік прикордонники Північного регіонального управління у 522 випадках виявили 500 тисяч пачок цигарок вартістю понад 1,3 мільйона гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus