USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підозрюваний у педофілії волинянин може уникнути покарання

15 Травня 2013 18:00
Волинянин, який ніби розбещував 10-річну дівчинку, яка була пацієнткою обласної інфекційної лікарні, може залишитися на волі, бо факт його вини поки не підтвердився.

Про це повідомили в обласній прокуратурі кореспонденту «Волинських новин» 15-ого травня.

Інформаційний простір днями сколихнула новина про те, що 10-річну дівчинку домагався 50-річний чоловік, який лежав у відділенні обласної інфекційної лікарні у сусідньому боксі зі своєю двомісячною дитиною.

Попри заяву служби зв’язків з громадськістю УМВС у Волинській області, яка підтвердила факт домагання, в обласній прокуратурі не поспішають з висновками.

Зокрема начальник відділу обласної прокуратури Олександр Шпота зазначив: «Відомості про факт одразу ж внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі триває досудове розслідування, яке й має з’ясувати, чи мали місце розпусні дії насправді. Поки що говорити про це нема підстав й інформація про цю подію, яка набула широко розголосу в інтернет-просторі, не знаходить свого підтвердження. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснює прокуратура Луцька. Наразі призначили ряд експертиз».

Адвокати зі стажем кажуть, що справа може «розвалитися» у суді, адже свідків про факт домагання немає. Є лише розповідь малолітньої дівчинки і слова чоловіка. Який, до речі, зараз на свободі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
234 Показати IP 15 Травня 2013 20:30
ще раз підтверджується, що наші діти геть незахищені.... ну звичайно, що слова маленької дитини проти слів 50-літнього чоловіка? Не доведено? ну-ну...
іі6669 Показати IP 16 Травня 2013 09:50
так писали ж, що він у всьому сам зізнався

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus