USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З тюрми у Луцьку випустили вбивцю, бо бракувало вільних місць, – ГПУ

19 Жовтня 2018 19:19
У Луцьку вбивця неповнолітнього міг уникнути покарання, тому що правоохоронці не знайшли йому місця у в'язниці.

Про це повідомив у Facebook заступник генерального прокурора Євген Єнін.

"Злочинець, винний у смерті неповнолітнього, вирок відносно якого вступив у законну силу, мабуть, думав, що "вирішив всі свої питання", спокійно розгулюючи вулицями Луцька, а не тюремними коридорами, бо... вдумайтесь! в установі виконання покарань для нього "не вистачило" вільного місця!" – пише він.

За словами Єніна, родичі загиблого зустрілись із вбивцею прямо на вулиці, а в поліції їм пояснили, що в колонії немає вільних місць.

Чиновник розповів, що в ситуацію втрутилася прокуратура і добилася покарання для злочинця.

"Засуджений вже етапований до місця виконання покарань (виправна колонія)", - повідомляє він.

Заступник очільника ГПУ зазначив, що проти працівників поліції, які допустили таку ситуацію, порушено службове розслідування.

"Усі регіональні прокуратури отримали доручення перевірити стан дотримання законності у сфері виконання покарань у вигляді позбавлення волі та арешту", - додав Єнін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2018 19:57
Я від "мусарского творчества" просто в ах... Зупинили дядька за несправність авто, побачили побутовий ніж в салоні - відкрили кримінальне провадження. Пресують бідолаху по повній. Випустив зека - службове розслідування. В одну камеру обох, хай поспілкуються років 10.
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2018 20:14
варто було б знайти місце за гратами для тих мєнтів
таксист Показати IP 19 Жовтня 2018 21:49
по перше гуляв не в луцьку а в одному з сіл вол волинського рн по друге в тюрмі місця вистачить всім це сталося через те що супер поліція провтикала що вирок набрав законної сили але дякуючи нелюдським зусиллям прокуратури законність понад усе
Володя до таксист Показати IP 19 Жовтня 2018 23:30
А чому усі мовчать, що наш " САМИЙ ГУМАННИЙ Суд " за вбивство засудив його лише на 2 роки позбавлення волі???!!!! Оце правосуддя!!!!???
На жаль Показати IP 19 Жовтня 2018 22:15
Приречена краЇна. Убогі люди. Народу немає, є населення....
Активіст Показати IP 20 Жовтня 2018 09:36
СУГС
Василь Показати IP 21 Жовтня 2018 21:40
Це.Абсурд.Таке враження що людям просто немає про що писати,і вони самі собі придумують проблеми і ситуації яких не має!Краще б звертали увагу на реальні проблеми,яких дуже багато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus