USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Після зливи у Луцьку дорогами бігають щурі. ВІДЕО

10 Серпня 2013 13:06
Мешканці 52-го будинку, що на вулиці Софії Ковалевської не можуть позбутися води, яка заполонила їхні підвали ще під час небаченої зливи. На прохання мешканців допомогти комунальні служби, кажуть постраждалі, - не реагують.

Під будинком 52, що на вулиці Софії Ковалевської: дивани, килими, матраци та різноманітний одяг - те, що вдалося врятувати після зливи, яка нещодавно була у Луцьку. Речі й досі сохнуть надворі, - інформує Аверс.

Мешканка багатоповерхівки Лариса Глинська розповіла: «Вода хлинула сюди. Тут вода стояла… Сюди не можна було підступитися до нашого під’їзду».

Коли була злива, перші поверхи будинку, як розповідають люди, повністю затопило. У квартирах усе плавало. Після численних звертань мешканців до рятувальних служб, на допомогу вирушили надзвичайники, втім не одразу.

«Ніхто нічого не робив. Першого приїхав керівник сьомого жеку Гарбарук. Він поговорив, поскандалив, погрубіянив жінкам, і втік. А біля першої години - рятувальники, тому шо я дзвонила на гарячу лінію, викачали стільки, скільки могли викачали. Найбільше не пощастило тим, хто перед потопом зробив ремонт. Стихія усе зіпсувала. З помешкань воду допомагали виносити усі небайдужі. Після потопу у кімнатах було на стільки вогко, що там не можливо було перебувати. Люди були змушені проситися на ночівлю до своїх знайомих», - резюмує жінка.

Мешканці досі шоковані від того, що поблизу дитячого майданчика бігають щурі та водяться різні комахи. Вони здивовані та розлючені бездіяльністю комунальних служб, адже ті не надто поспішають вирішувати їхні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вчителька Показати IP 11 Серпня 2013 12:46
Значить потрібно гнати такого начальника і його алкоголіків,не може ,не вміє зкерувати значить хай сидить вдома,або коровам хвости вяже,там легше.
зузя Показати IP 11 Серпня 2013 13:38
Грабарчук грубіян,на людей начхати...і його команда....деспечер жеку№7,скандалка як при союзі...гнати всіх в гриву....Є ж люди які можуть і хочуть працювати...
няня до зузя Показати IP 12 Серпня 2013 08:40
Ви просто незнаєте що таке бути диспетчером. Нормально з людьми на цій посаді не виходить спілкуватись, бо хто не телефонує, в першу чергу звинувачує у всіх гріхах - диспетчера:(, а кому таке буде приємно? Коли диспетчер щось починає роз"яснювати, то телефонуючий переходить на грубощі, рота закриває і т.д..І склалась думка, що всі диспетчери - скандальні люди, а себе ж скаржник не чує і збоку не бачить, що сам провокує таке відношення до себе.
проти жеку Показати IP 12 Серпня 2013 11:39
Грабарчук м***к кончений,знаєм цього к***а і що він може...
Проти всіх Показати IP 14 Серпня 2013 14:44
Яка міська влада, то такий і Гарбарчук. Пока буде Сукаловська при владі то будуть не тільки щурі, а й гадюки, такі як вона лазити.А щого начальник ЖЕКу сидить в кріслі 20 років? 5 років і нафік з пляжу. Феодалами себе почувають, до людей відносяться, як до скотини. Пора всіх змінити, починаючи з міської ради і закінчуючи ЖЕКами.
Олеся Показати IP 22 Серпня 2013 00:13
все потребує корінного оновлення, контролю елементарного, а вони лише контролюють останні моделі своїх автівок. пацюки їх багато з різними обличчями в Україні не лише х хвостами. зараз в Україні з явився гарний сайт, який допомагає вирішувати комунальні проблеми пишіть туди "ЖКГ-контроль", ми з допомогою цього сайту вирішили проблему зі сміттям. швидко і безкоштовно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus