USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Півмільйона гривень незаконно стягнули з бізнесу

27 Квітня 2013 09:30
Службові особи ветеринарно-санітарного контролю на кордоні на Волині незаконно стягнули з підприємств понад півмільйона гривень.

Про це під час засідання колегії 26 квітня заявив заступник прокурора Волині Вадим Веніславський, – пише IA ZIK.

З його слів, службові особи Луцького, Ковельського та Устилузького пунктів державного ветеринарно-санітарного контролю на державному кордоні і транспорті протягом 2012 року в рахунки за проведення контролю для суб’єктів господарювання включали вартість послуг, які, згідно з чинним законодавством, були безкоштовні.

Незважаючи на це, ветеринари незаконно стягнули з бізнесу немало-небагато – більш ніж півмільйона гривень.

«За фактом зловживання своїм службовим становищем розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України», – зазначив Веніславський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus