USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ураган «Отто» забрав життя семи людей у Панамі. Доповнено

24 Листопада 2016 15:47
У результаті урагану «Отто» в Панамі загинули не менше семи осіб.

Про це повідомила національна система цивільної оборони Панами, - передає УНІАН.

Серед загиблих щонайменше троє неповнолітніх, включно з дитиною 1,5 років, дев'ятирічним хлопчиком і 14-річним підлітком.

У вівторок, 22 листопада, президент країни Хуан Карлос Варела оголосив про введення "червоного" рівня тривоги в прибережних районах, на решті території країни зберігається "жовтий" рівень небезпеки.

У всіх школах країни скасували заняття, а також призупинили судноплавство для частини суден у прибережних водах. Там уже почалися повені, і метеорологи попереджають, що буревій принесе із собою іще більше злив та вітер швидкістю до 145 кілометрів на годину.

Сотні людей змушені полишити свої домівки, тікаючи до безпечних районів від можливих повенів, зсувів та руйнівних вітрів. Нагадаємо, південний захід Великої Британії вкрила висока вода. Зливи спричинили руйнівні паводки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus