USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу Маневич «Mersedes-Benz» наїхав на 13-річного підлітка

30 Травня 2017 17:21
Автомобіль «Mersedes-Benz» наїхав на 13-річну дитину на автодорозі поблизу селища Маневичі 29 травня. Дитину госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні, повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

ДТП трапилася близько опівдня на автодорозі, сполученням «Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів», поблизу райцентру Маневичі. Автомобіль «Mersedes-Benz» під керуванням 44-річного жителя Маневицького району допустив наїзд на 13-річного пішохода. Дитину госпіталізували в реанімацію місцевої райлікарні. У постраждалого медики діагностували, зокрема, переломи лівої гомілки та обох кісток правої плечової кістки.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті, зокрема, передбачає штраф від 3,4 тис. грн.. до 8,5 ти. грн., або обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ангст Показати IP 30 Травня 2017 18:03
А що 3-річна дитина робила на дорозі?
Аск до ангст Показати IP 30 Травня 2017 19:34
Хлопчику 13 років. йшов з класом на відпочинок ,випустив м'яч,побіг на дорогу.водій зробив все що можливо ,проте сталася біда.запитання до освіти .скільки ви будете ризикувати життям дітей цими походами.кожний день там ходять діти.зробив радіон чудове місце для відпочинку ,добре, 50 метрів ліворуч є лісова дорога ,водіть дітей нею.дитині здоров'я.водію удачі.
Редакції Показати IP 30 Травня 2017 20:00
Що за неперевірена інформація, які 3 роки?? Читайте коментар від Аска. А редакції потрібно переписати статтю, вона не відповідає реальним фактам.
Редакція до Редакції Показати IP 30 Травня 2017 20:43
Можете надати точнішу інформацію? Оскільки прес-служба ГУНП у Волинській області повідомляє про те, що хлопчику таки 3 роки: https://vl.npu.gov.ua/uk/publish/article/219999
Редакції до Редакція Показати IP 30 Травня 2017 22:35
Після навчального року в школах у дітей 10-денна практика. Вчителька, класний керівник, вела дітей 8 класу в ліс на екскурсію. Хлопчик випустив м'ячик і, коли побіг за ним на дорогу (а це майже виїзд із селища Маневичі, рух зі швидкістю 60 км/год.), попав під автівку. Водій просто не встиг зреагувати. Коротше, біда для всіх: і для родини хлопчика, і для вчителів, і для водія авто. Хлопчику найкращих побажань для одуження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus