USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу «Ягодина» насмерть збили людину

24 Грудня 2016 11:53
На проїжджій частині шосе, неподалік від міжнародного пункту пропуску “Ягодин”, під колесами мікроавтобуса загинув житель Любомльщини.

Про це пише КОРДОН.

Вночі, 24-го грудня, о 2 год 30 хв на міжнародній трасі зі сполученням Київ-Ковель-Ягодин під колеса мікроавтобуса потрапив пішохід, який від отриманих травм помер на місці.

Загиблий, житель села Рівне Любомльського району, знаходився в момент трагедії на проїжджій частині дороги біля села Старовойтове (навпроти автозаправки “WOG”).

Водій, що здійснив наїд, є жителем Камінь-Каширська. Він саме рухався в напрямку митного поста “Ягодин”.

«На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За встановленими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці поки з’ясовують всі обставини пригоди. Триває досудове розслідування», – прокоментував начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук, пише Район.Любомль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВАся Показати IP 24 Грудня 2016 12:14
Ужас! Це коли вже в нашій державі буде порядок???????????????????????????чи то поліція чи міліція чи влада що ж ви робите якщо такі події страшні постійно?
Я до ВАся Показати IP 24 Грудня 2016 14:08
вася ти де**л??! це не від копів заоежить хто вночі пдр порушує.
!!! Показати IP 24 Грудня 2016 14:24
Поблизу WOG пішоходного переходу немає, пішоходів явно там на проїзжій частині пішоходів не мало б бути... Земля пухом загиблому, а іншим ще раз гіркий урок - не варто по трасі як по бульвару ходити, не пронесе...і ніяка влада не допоможе якщо в голові порядку немає
Бубочка Показати IP 24 Грудня 2016 16:23
Не раз їхали з митниці і ходять по трасі люди, без жодних світловідражаючих елементів. А там не освітлюється, і нічого не видно, коли йде в чорній куртці і чорній шапці. Дуже прикра ситуація і для родина та водія. Але інколи треба думати, що життя важливіше та можна жилет купити або фанарика взяти та світити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus