USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Побоїще у Київраді. ПОДРОБИЦІ. ВІДЕО. ФОТО

19 Серпня 2013 15:50
Прес-служба партії «УДАР» розповсюдила повідомлення з посиланням на слова нардепа Ярослава Гінку, який повідомляє, що «беркутівці» побили та заблокували у одному з кабінетів у приміщенні Київради народних депутатів від «УДАРу».

«Коли ми на законних підставах спробували потрапити до приміщення Київради, нас не пустив загін «Беркуту» та міліції. Відповідно, ми потрапили до приміщення через відкрите вікно, однак двері кімнати виявилися зачиненими», - цитує прес-служба повідомлення народного депутата.

«За нами через вікно вломилося близько 25 «беркутівців», які жорстоко побили депутатів «УДАРу» та інших опозиційних фракцій», - йдеться у повідомленні.

За словами Ярослава Гінки, від дій бійців спецпідрозділу постраждав він та нардепи Роман Чернега та Сергій Каплін.

«Народного депутата Украіни від УДАРу Романа Чернегу в приміщенні «народноі» Киівради побив Беркут. Розірвали сорочку, на руках - гематоми і синці. Його тягли, аби викинути з Киівради. Кажуть, що всередині приміщення багато крові - Беркут бив депутатів і ногами. Ярослав Гінка, якому теж дісталося, але сорочка ціла, жартує, що це тому, що він у вишиванці, іі просто так не розірвеш. Все це безчинство «правоохоронців» - репетиція 2015 року», - написала на сторінці Facebook народний депутат від УДАРу Ірина Геращенко.

Нагадаємо, на засіданні Київради планувалось винести на порядок денний питання про внесення змін до бюджету столиці на 2013 рік. Крім цього, київська влада перегляне програму економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік.

Сьоогодні, 19-ого серпня, перед початком позачергової сесії Київради, працівники міліції заблокували біля правого боку будівлі КМДА депутатів від опозиції, зокрема, А.Яценюка, М.Мартиненко та Л.Ємця тощо. Однак вони намагалися прорватися до центрального входу в будівлю, а потім вирішили відкрити вікно у будівлю зовні. Після цього декілька депутатів потрапили через нього у будівлю КМДА.








Працівники міліції, які стоять живим ланцюгом біля будівлі Київради, зробили невеликий коридор, після цього А. Яценюк, Б. Тарасюк, А. Іллєнко, М. Мартиненко та інші нардепи самостійно через вікно вийшли на вулицю з будівлі Київради.

У прес-службі МВС повідомили, що під час того, як опозиційні депутати намагалися прорватися до зали засідань Київради, постраждав один міліціонер, якому розірвали одяг.

Як передававли ФАКТИ, за 12 хвилин депутати Київради від більшості розглянули та ухвалили 4 постанови та 3 звернення до Верховної Ради, і секретар Київради Галина Герега закрила позачергове сесійне засідання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 19 Серпня 2013 19:00
Йой!! "В ручку больно!!" Дуже жорстоко побили!
Лучанин Показати IP 19 Серпня 2013 19:32
Знають за що товчуться, за бабло. Кому треба та політика.
чех Показати IP 20 Серпня 2013 21:03
)))....не-й, через вікна влізати...є на то двері...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus