USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Побилася вчителька з директоркою. ВІДЕО

6 Вересня 2010 09:42
Бійкою з директором закінчився перший робочий день для вчительки з Волині.

Протистояння з керівництвом триває вже 9 років. Увесь цей час жінка доводила, що її незаконно звільнили. Після судів, звернень до чиновників району та області, вчительку поновили на роботі. Це й стало причиною нового конфлікту.

Про це повідомив ВІП з посиланням на Перший національний.


Похід у школу 31-го серпня закінчився розбитою губою, синцем на нозі, палець не згинався, боліла поясниця.

За словами Лідії Савлук, напередодні 1 вересня вона прийшла до школи на педраду. Дізнатися програму та отримати підручники з біології. Саме цей предмет мала викладати після призначення. Та, як стверджує жінка, директор школи пускати її не хотіла.

Учителька біології Лідія Савлук розповіла: «Вдарила в лице - ось тут мені побила щоку. Потім мене почала випихати стільчиком, щоб я її не дістала, я схопилася за цей стільчик. Получилося так, що я впала і вона мене почала копати ногами».

За словами вчителів, які прибігли на крики, в кабінеті були розкидані папери та меблі. Заступник директора стверджує - це Лідія Савлук скривдила керівника школи і поводилася зухвало.

«Галина Омелянівна вся трусилася і плакала. Я спитала: що ви тут творите? То вона, склавши нога на ногу, встала і сказала: а ти нічого не докажеш, бо нічого не бачила. То Галина Омелянівна мене била, а я її не чіпала», – зауважила заступник директора Людмила Качор.

Директор школи зараз у лікарні, її колеги кажуть: у передінфарктному стані. Лідія Савлук у міліції засвідчила побиття.

В.о. начальника Ковельського міськвідділу міліції Сергій Чижевич, каже: «Будуть вивчатися всі обставини даної події, також буде проводитися судово-медичне дослідження».

Конфлікт почався ще 9 років тому. Лідію Савлук звільнили з роботи на підставі трьох доган.

«Мені розповідали діти, що била по голові, аж книжка розлетілася на дві сторони і за куртку шарпала. Мені клас дали після неї, діти від неї відмовилися», – стверджує учитель хімії Уховецької школи Тетяна Бабич.

Звільнена стверджує: догани сфальсифіковані, на її місце претендували родичі працівників школи. Вчителька показує купу документів: судові рішення, накази, позови. Є рішення Ковельського суду про незаконність звільнення. Цього року райвідділ освіти знову призначив Лідію Савлук учителем.

Заступник голови Ковельської райдержадміністрації Андрій Мигуля, зізнався: «Таким рішенням хотіли дві сторони примирити і думали, що все-таки буде це на краще і що буде порозуміння: і від школи, і від Лідії Яківни. Але, на жаль, так не сталося, тому будемо чекати наступних дій».

Поки немає результатів розслідування, райвідділ освіти відкликав наказ про призначення. Діти без біології не залишаться - у школі інший викладач
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вчитель Показати IP 6 Вересня 2010 10:16
Як це так - 9 років не працювала і в школу? Вже давно тої програми немає, куси кілька разів потрібно пройти.
педагоги Ковельщини Показати IP 6 Вересня 2010 13:51
Не допускайте такої паскуди, як Савлук, у свої колективи. Не може, щоб одна погана вівця ганьбила весь колектив і батьків. Правда, на людей з довідкою про психзахворюввання. не ображаються. Не стільки шизонута вона, як він колишній невдалий мент. А те що побилися нічого дивного немає. Її ж звільнили 9 років тому за побиття дитини на уроці, причому судили за це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus