USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Податківці наїхали на популярну кондитерську фірму з Волині

1 Лютого 2011 10:57
Реальні обсяги виготовлення та реалізації вафель та цукерок на одній з кондитерських фірм Волині значно перевищували ті, з реалізації яких сплачувалися податки.

Такий факт виявила податкова міліція в ході обшуку на цьому підприємстві – повідомили 1 лютого у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Співробітники волинської податкової міліції запевняють: саме вилучена «чорнова» бухгалтерія дала всі підстави для остаточних висновків про реальні обсяги реалізації солодощів.

Відтак, встановлено, що ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, ініційоване директором та головним бухгалтером фірми, було свідомим вибором.

За необліковану в офіційній звітності продукцію одержувачі перераховували кошти на карткові рахунки директора фірми, або ж передавали готівку через експедиторів.

Внаслідок таких операцій до бюджету не сплачено майже 1,8 мільйона гривень податку прибуток та 1,1 мільйона гривень ПДВ.

Днями відносно директора та головного бухгалтера підприємства слідчий відділ Податкової міліції ДПА у Волинській області порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України. Триває слідство.

Цікаво, що як запевняють самі податківці вафлі, вафельні трубочки та цукерки виробництва цієї фірми користуються неабияким попитом у ласунів майже з усіх куточків України.

Окрім цього, немає жодних претензій до якості солодощів і у контролюючих органів. А виробництво та реалізація солодкого товару на заводі в одному із райцентрів Волині відбувається абсолютно легально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
яся Показати IP 1 Лютого 2011 13:02
і де така фабрика
Ася Показати IP 1 Лютого 2011 15:18
у м. Рожище
Стрийко Показати IP 1 Лютого 2011 15:23
Вафлі та цукерки у нас в області виробляє ТОВ Віва, ТМ Шокобум. Швидше за все, ця замітка про них
Fantom Показати IP 1 Лютого 2011 15:41
Коли ви вже будете писати в новинах імена, назви... що це за новина ? або не пишіть такого зовсім
Небайдужа Показати IP 1 Лютого 2011 17:09
А про які шоколадні цукерки взагалі йде мова?На Україні давно якісної продукції навіть за 120-140гривень за кг. давно немае.Дуже шкода,що наші ми і наші діти не споживаємо якісну продукцію й не тільки так звану Шоколадну
VSC до Небайдужа Показати IP 2 Лютого 2011 10:14
Для поддержания здоровья рекомендую полностью отказаться от потребления кондитерской продукции промышленного производства.
Ок! до VSC Показати IP 2 Лютого 2011 12:43
Точно! Тепер тільки усе власно-домашнього виробництва! Але і це до пори та до часу...Поки первинні інгридієнти не спаплюжать усілякими домішками...
Jurist Показати IP 22 Березня 2011 10:25
Ця стаття зовсім не про Шокобум! Як володієте неперевіреними данними - немає чого чорнити добропорятдних виробників які забезпечують понад 300 чоловік роботою в області. В статті не вказано назву компанії! Читайте уважніше і не потрібно робити своїх незрозумілих висновків!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus