USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військовим з Волині передали 16 тонн продуктів

2 Червня 2014 09:31
Волинським військовим на Миколаївщині передали з Волині 16 тонн продуктів харчування, адже там вони були забезпечені здебільшого сухпайками.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 2 червня.

Очільник ОДА розповів, що минулого тижня повернувся з відрядження заступник голови ОДА Роман Карпюк. Він побував на полігоні «Широкий лан» у Миколаївській області, куди передислокували бійців 51 ОМБР, де служать волиняни.

Зокрема, стало відомо, що у військових були проблеми з харчуванням – їх забезпечили лише сухпайками. Тому вже наступного дня військовим передали і доставили 16 тонн продуктів з Волині.

Крім того, Роман Карпюк зазначив, що поспілкувався під час відрядження практично з кожним військовим, аби допомогти вирішити проблеми. Він зауважив, зо незадоволених військовослужбовців було немало, однак, з дисципліною, запевнив він, проблем не було.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Донеччині в зоні АТО залишаються волинські військові, які написали рапорти про те, що вони – добровольці. Багато з них заявили, що лишаться на Сході заради пам'яті своїх загиблих друзів. Зокрема, в зоні АТО залишаются волинські сапери і снайпери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцьк Показати IP 2 Червня 2014 13:04
лучше верните детей домой. те кто развязал войну со своим народом и их ПСы с автомайданом почемуто в бой не рвутся.их и в Просвите ковбасой неплохо кормят.а фермеры настоящие патриоты молодцы
Федя Показати IP 3 Червня 2014 14:16
Правильно, коли кіпіш то нате Вам броники, продукти, коли мовчиш то х... Вам, виживайте в полі як зайці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus