USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Податкова міліція Волині виявила 50 важких злочинів

21 Липня 2011 17:23
Впродовж першої половини 2011 року податкова міліція Волині викрила 58 злочинів у сфері оподаткування – з них 50 кваліфікуються як тяжкі або особливо тяжкі.

Про це під час прес-конференції у четвер, 21 липня, доповів заступник начальника управління податкової міліції ДПА у Волинській області Віталій Малий.

За його словами, податкова міліція за шість місяців поточного року спрямувала до суду кримінальні справи по 28 злочинах. Вже цьогоріч вироки про вчинення злочинів винесено 23 особам.

Віталій Малий також розповів, що фігуранти порушених на Волині кримінальних справ спричинили збитки державі на майже 7 мільйонів гривень. Проте близько 5,5 мільйонів гривень силами податкових міліціонерів уже повернуто в бюджет.

Крім того, Малий повідомив, що з метою повернення у державну казну збитків податкова міліція в області арештувала чимало майна підприємств-порушників – загалом на 32,5 мільйони гривень.

Заступник начальника управління податкової міліції обласної ДПА поділився й тим, що цьогоріч вдалось припинити діяльність конвертаційного центру з обігом у 12 мільйонів гривень. Центр обслуговував сумнівні фірми не лише з Волині, а й з інших областей.

До всього, податкова міліція в області викрила за півроку 9 підприємств з ознаками фіктивності.

«В результаті усіх проведених нами заходів державний бюджет протягом першого півріччя 2011 року збільшився на суму у майже 16 мільйонів гривень», – зазначив посадовець.

Довідково:

За інформацією МВС, у поточному році податкова міліція України у закінчених кримінальних справах забезпечила відшкодування нанесених збитків державі у сумі 297 мільйонів гривень, усього за шість місяців – 334 мільйони гривень, що на 110 мільйонів гривень більше, ніж усіма іншими правоохоронними органами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 22 Липня 2011 11:54
Закрийте вже ще й "конвертаційний центр" перед універмагом. А то діє вже 20 років. Чи цього податкова міліція досі не знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus