USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подробиці нічної ДТП на Волині: пасажира знайшли аж через дві години

12 Вересня 2016 16:50
Поліцейські, які працювали на місці ДТП у селі Залізниця Любешівського району, знайшли постраждалого пасажира мотоцикла аж через дві години після аварії. При зіткненні транспортних засобів хлопець вилетів з пасажирського сидіння мотоцикла та опинився за межею дороги, де знепритомнів від отриманих травм.

Як повідомлялося раніше, 12 серпня, близько 4 години ранку в цьому селі трапилась дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулись мінівен «Mercedes-Benz Sprinter» та мотоцикл «Viper». В результаті автопригоди водій двоколісного, 19-річний місцевий мешканець, студент ЛНТУ, загинув на місці.

Як стало відомо журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини з власних джерел, на місці резонансної ДТП за участю мотоцикла та «буса» медиків швидкої допомоги викликали двічі.

Перший раз - до водія мотоцикла. На момент приїзду медики констатували у нього біологічну смерть. Його стан був критичним, а отримані травми – не сумісні з життям, чоловік помер на місці, не приходячи до свідомості.

А другий раз «швидку» викликали, близько 6 годин ранку, майже через дві години після ДТП, коли на узбіччі дороги, в канаві відшукали пасажира мотоцикла, 18-річного хлопця, який весь цей час пролежав без свідомості.

Цікаво що, водій автомобіля не повідомив поліції, що йому під колеса потрапило двоє осіб, а оскільки водій мотоцикла загинув, на приходячи до тями, про те, що був ще пасажир – ніхто не знав.

Юнака доставили в хірургічне відділення Любешівської центральної районної лікарні в тяжкому стані, проте - при свідомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus