USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подробиці нічної різанини у Луцьку, в якій загинув чоловік

12 Серпня 2017 13:13
Загиблий приїхав на авто на вулицю Карпенка-Карого у Луцьку, щоб зустрітися з родичем та передати документи. Опісля того, як останній поїхав, 24-річний лучанин залишився біля авто, щоб перекласти речі, повідомляє ВолиньPost.

За трохи чоловік побачив компанію, що рухалася проїжджою частиною. Зробив зауваження. Зав'язалася перепалка, дійшло до штурханини та бійки. Загиблий встиг витягнути з машини ножа, щоб захиститися, але нападники вибили його і один з них зумів поранити чоловіка.

Лучанин від ножових поранень помер в лікарні.

Нагадаємо, інцидент трапився у ніч проти 12 серпня. Спільно з працівниками патрульної поліції слідчі оперативно встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився мешканець Рівненської області. Він неодноразово судимий. Нині перебуває в ІТТ, йому оголосили підозру.

Злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти рок. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
123 Показати IP 12 Серпня 2017 15:25
Видно була проста стрелка з 90 - тих. На ножах спор вирішували.
Ігор Показати IP 12 Серпня 2017 15:38
15 впаяти, такому бикові
Ігор луцький до Ігор Показати IP 12 Серпня 2017 16:45
А в суді адвокат розкаже про стареньких батьків і дитину від якоїсь хвойди-наркоманки і на вихлопі буде 10.
упс до Ігор Показати IP 12 Серпня 2017 16:53
Так а хто ножа вийняв? І хто на кого напав? -самооборона, перевищення...
?? Показати IP 12 Серпня 2017 16:32
" Загиблий встиг витягнути з машини ножа, щоб захиститися, але нападники вибили його і один з них зумів поранити чоловіка." Чому загиблий возив ножа, для чого ?
упс до ?? Показати IP 12 Серпня 2017 19:23
Якби возив снікерса-досі жив би...
Б Показати IP 12 Серпня 2017 16:58
лять, у нас поліція і влада в місті є чи ні?! а коли пишеш в коментах, що повернувся хаос, бардак і безкарність для всякого зброду, як в 90-х, то всякі дурні тупоголові бики пишуть тут всяку х...рню. Або повертайте стару міліцію, або вчіть нову, як з всяким непотребом справлятись без зайвих сантиментів, бо з цією ліберальністю сопливою вже на вулицю вийти неможна через всяку озвірілу бидлоту..
упс до Б Показати IP 12 Серпня 2017 19:21
Частково згідний.. Але, йдете ви з друзями по дорозі, а якийсь вказує вам і дістає тесака... Ваші дії?
А до упс Показати IP 13 Серпня 2017 12:29
я з друзями не ходжу по дорозі, а як всі нормальні люди - по тротуарі, і плюс ми з друзями поводимось цивілізовано, принаймні зазвичай стараємось, і вбивати вже точно не будемо, а група биків могла б і знешкодити одного навіть з тесаком в руках, якщо він становив для них загрозу , якщо ви на це натякаєте, зовсім не таким методом.
ще не зовсім свідоми Показати IP 12 Серпня 2017 19:02
Досить запутана ситуація. Загиблий приїхав вночі передати документи ( а не можна було вранці наступного дня?), якісь перекладав речі (навіщо серед ночі і яка була потреба?), виникла суперечка (яка причина?),витягнув ножа, бійка, смерть. Дивно..
лучанка до ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Серпня 2017 01:11
От молодці. Давайте перекрутите ще тут і скажите що загиблий винен сам. Раз приїхав передати документи значить в тому була потреба, ніби у вас не буває термінових і невідкладних справ. Причину суперечки в тексті ясно описали: "За трохи чоловік побачив компанію, що рухалася проїжджою частиною. Зробив зауваження" І я б зробила, ато ходить бидло всяке по дорозі, спричиняють , думаю кожен водій зробив би зауваження, бо ще кинеться під колеса а тоді через них мотай срок. Щодо того що витягнув ножа- коли бачить що його зауваження бидлоття не сприйняло і йде на нього шайка звірів то що він мав робити? Звичайно оборонятись!!! Інстинкт самозбереження ще ніхто не відміняв. і в нашій країні без засобів самооборони і по хліб в маркет страшно вийти!!! І взагалі, якось негарно про покійну людину складати свої дурні домисли і обвинувачувати. Дякуйте Богові що не ви на його місці!!! Вас там не було і нічого тут розказувати що "сам винен"
мечислав Показати IP 13 Серпня 2017 23:39
з яких це пір селюки з якогось рівного в якого не було магдебурского права приїжджають в місто і наводять порядкі. так і хочеться зібратись і показати хто був під воллиню і шо не треба селюкам тут наводити порядкі.
Без цензури до мечислав Показати IP 14 Серпня 2017 08:58
Ну ти і козел мечислав. "Селюки з якогось рівного"- верх цинізму!!! Не тобі рішати в кого тут які права, судячи по тупорилому коменту твоєму ти від села теж недалеко втік! Таке бидло як ти і погубило життя людини і його сім'ї. Звірина зарізала хлопчину а ти кажеш :" не треба селюкам тут наводити порядкі". Фуууу.... Походу з головою проблемка в тебе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus