USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подружжя пенсіонерів понад добу блукало у лісі

12 Жовтня 2009 13:45
У лісі поблизу села Цумань Ківерцівського району заблукало подружжя пенсіонерів. Повідомлення про це до служби «101» надійшло ще вчора близько 20-ї години. І тільки сьогодні в обідню пору стало відомо, що чоловік і жінка вийшли з лісу, – інформують «Волинські Новини».  
 
У неділю мешканці обласного центру 64-річний Йосип Г. та його 63-річна дружина разом із сином та його товаришем вирушили автомобілем до лісу збирати гриби. Зустрітися домовилися обідньої пори на трасі, де залишили авто. Проте в обумовлений час батьки не прийшли. До вечора молоді люди безрезультатно блукали лісовими хащами, гукаючи дорослих і лише увечері повідомили МНС-ків. Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.
За півгодини пошукова група з числа рятувальників Ківерцівського райвідділу МНС в області, працівників Дернівського держлісгоспу та представника міліції вирушила до лісу. На жаль, натрапити на слід зниклого подружжя не вдалося, хоча пошуки тривали до другої години ночі.
Сьогодні, 12 жовтня, о 7-й годині рятувальники знову взялися до пошуку. До роботи долучилися місцеві жителі, які добре знають територію. Ситуацію ускладнював дощ, зокрема для кінологів, оскільки не залишалося шансів, щоб собаки натрапили на слід зниклих.
І лише сьогодні перед обідом, повідомили рятувальники, пенсіонерам таки вдалося вийти з лісу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus