USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погоня зі стріляниною: чи праві волинські даішники?

23 Червня 2014 16:43
Прокуратура з'ясовує, чи правомірно застосували табельну зброю працівники ДАІ. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

У ніч на 22 червня 2014 року в селі Грем’яче Ківерцівського району працівники ДАІ УМВС України у Волинській області, які чергували на території обслуговування, під час тривалого переслідування автомобіля марки «Опель-Вектра», який не зупинився на вимогу, застосували табельну вогнепальну зброю – вистрілили по колесах «Опеля» з пістолета Макарова.

В результаті цього 19-річний пасажир автомобіля отримав вогнепальне поранення. Його госпіталізували в нейрохірургічне відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

Cлідчий відділ прокуратури Волинської області задля з'ясування усіх обставин події розпочав досудове розслідування за фактом перевищення влади двома інспекторами ВДАІ УМВС України в області службових повноважень, яке супроводжувалося застосуванням зброї.

Наразі оглянули місце події, здійснюються першочергові слідчі дії. Автомобіль доставили на майданчик тимчасового тримання УДАІ УМВС України у Волинській області.

Усіх учасників подій – як правоохоронців, так і водія та пораненого пасажира авто, обстежили на предмет алкогольного сп’яніння. Згідно з попередніми висновками, водій автомобіля, неповнолітній житель селища Цумань, був нетверезий.

Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює галузевий відділ прокуратури області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Роман Показати IP 23 Червня 2014 17:22
пяних за кермом треба розстрілювати на місці.
ЗА ПАЦАНОВ до Роман Показати IP 24 Червня 2014 11:27
коментар було видалено
автодетал до Роман Показати IP 24 Червня 2014 23:04
коментар було видалено
паша Показати IP 23 Червня 2014 17:48
налетіли на тих даїшників, а діяли вони по суті правомірно.
леся до паша Показати IP 23 Червня 2014 20:03
Міліція діяла просто правомірно. А батьків хлопця треба судити бо він неповнолітній хай тоді несуть відповідальність батьки які дали йому машину ще може і стограм налили щоб гарно танцювалось.
лучанин Показати IP 23 Червня 2014 17:59
Батьків неповнолітніх вилупків, що в нетверезому стані катаються на незареєстрованому авто, потрібно притягнути до відповідальності. Ато які батьки ушльопки...такі і діти ростуть.. Повезло, що не застрелили як сепаратистів..
))))) Показати IP 23 Червня 2014 18:08
Даїшників самих треба по*** вони вже бісяться з жиру!!
Дончанин до ))))) Показати IP 23 Червня 2014 19:05
А могли стрелять и на поражение. Ведь действия водителя угрожали жизни людей. Попробуй оспорь мое утверждение. Иной разговор, что "менту" в таком случае угрожает срок. Сравни поведение полицейского в США и милиционера у нас. В США, если ты просто дотронулся до полицейского, то ты напал на него. Следовательно, полицейский может тебя застрелить. И ему за это ничего не будет.
S до Дончанин Показати IP 24 Червня 2014 16:39
А дія Даішника не загрожувала людям, коли стріляли в населеному пункті і люди втікали хто куди!
Анна до ))))) Показати IP 23 Червня 2014 19:57
З якого жиру?! А якби ці малолітні наїхали на когось?! Вони ж по зустрічній і без світла фар їхали на швидкості,коли їх патрульна машина помітила! Я думаю якби їх не зупинили, то батьки зараз мали б більші проблеми,ще не ясно від якої біди їх врятували.
невідомо до Анна Показати IP 24 Червня 2014 11:19
Вони були тверезі і їхали 60 км в час а мусара бухі погнались за ними вони не зупиняться бо машина без доків!!!! Ви поставте себе на місце пацанов а тоді шось говоріть!!!!
Лучанка до невідомо Показати IP 24 Червня 2014 13:36
Це не перше їхнє правопорушення та не зупинка на вимогу ДАІ,зокрема в не тверезому стані,ось не так давно на блок пості де зупинка обов*язкова вони на вимогу працівників ДАІ не зупинились,щей в такий час..........для цих,,малят,, та їх батьків закони що не писані??????????
леся до ))))) Показати IP 23 Червня 2014 20:05
А ви подумали про інших дітей які могли загинути під колесами ?
Ігор Показати IP 23 Червня 2014 18:38
Тут однозначно праве ГАЇ! Цікаво чия це була дитина в нетверезому вигляді, що сьогодні цілий день про це і пишуть і чого хочуть добитися батьки? 200км/год, не спинився на вимогу, незарєстроване авто, нетверезий стан, тут малого або батьків під суд треба, а не статі писати ЧИ ПРАВІ ВОЛИНСЬКІ ГАЇШНИКІ..
ЗА ПАЦАНОВ до Ігор Показати IP 24 Червня 2014 11:44
ТЕБЕ ПІД СУД НАДА А НЕ ЇХ!!!!! ТИ ПОСТАВ СЕБЕ НА ЇХНЕ МІСЦЕ ШОБ ТИ РОБИВ ААА???
сергій Показати IP 23 Червня 2014 20:37
хочете правду \.зверніться в самооборону.росповімо
Василь до сергій Показати IP 23 Червня 2014 21:02
А якого вже та самооборона має до цього діло? ви самі себе і обороняйте, аби людей не чіпали!
)))))) Показати IP 23 Червня 2014 20:46
як може два тверезих даїшника не наздогнати пяного водія???????????????????????
Лучанка до )))))) Показати IP 24 Червня 2014 13:25
А ти бачив той тарантос на якому доганяли тих "бідолашних" "малят",я бачила!!!!!!!!! А ще знаю як малих,так і їх батьків...........коментувать не буду,гадаю скоро відео з переслідування опрелюднять..............
НОНА Показати IP 23 Червня 2014 22:02
Перше неподобство, що водій не зупинився на вимогу ДАІ, друге неподобство водій утікав від ДАІ створюючи аварійну ситуацію на дорозі. Однозначно застосування табельної зброї працівниками ДАІ правомірне і водій утікач повинен нести відповідальність перед законом.
своя думка Показати IP 23 Червня 2014 23:13
Тепер час такий.... якого милого втікати від ДАІ ????? Хто відчуває, що правий ніколи не боїться зупинитися, а дітвора випила слабоалкоголки і включила режим "шумахера".звідки мєнтам знати чи в машині знаходяться прищаві малолєтки чи може бородаті сепаратисти....Спочатку валити, а потім розбиратися. Війна однако.....
ЗА ПАЦАНОВ до своя думка Показати IP 24 Червня 2014 11:36
ТИ б не втікав якби ти сам заробив собі на машину і купив без документів шо би ти робив(ла) якби тебе зупиняли? і муса*а не праві вони мали право стріляти по кальосам (може) а не по пацанах а тепер вони лежать в лікарні з простреляними спинами (руками) то це ви думаєте нармально ???? ви сначяла взнайте як все було і абсуждайте хто прав а хто вінават!!!! а не ви зразу на них налітаєте праві найшлись! і на батьків не наїжайте вони тут не причьом пацани купили собі машину покататись! і як там пишуть вони їхали 200 км в час!!!!! як так можна з мотором 1.6 логіку включіть!!!!!
Аня Показати IP 24 Червня 2014 09:33
А ви уявіть що по ваших дітях так само стриляли б!!!!!!
спс до Аня Показати IP 24 Червня 2014 10:07
по яких по ваших дітях ???!!! і де тут діти ? опупівша обнаглівша мажорщина .... не повнолітній, хай накажуть , і по делом і йому і батькам його , що ростять безпредельщика....
ЗА ПАЦАНОВ до спс Показати IP 24 Червня 2014 11:42
коментар було видалено
До спс до спс Показати IP 24 Червня 2014 16:42
Яка мажорщина, найшли мільйонерів. А якби Даішник застрелив когось по дорозі, то щоб тоді казали б? Всі тікають і вони були не виняток...
ЗА ПАЦАНОВ до Аня Показати IP 24 Червня 2014 11:39
коментар було видалено
маша Показати IP 24 Червня 2014 22:30
Бідні даїшники! Начальник їх захищає,тому що не підстрелив його сина. Такі даїшники, вискакуючи із-за кущів,стріляючи у таких хлопців, потім на міліцейську зарплату будують шикарні будинки (а це правда, у цього ж даїшника- Кардаша шикарний будинок під Луцьком).Хай Кардаш розповість як він знущається з людей при затриманні, а свідками у нього завжди кум і брат. Як тільки таких земля носить? Хай цей неадекватний, а куди дивився майор, що сидів рядом, чи він такий же? Як такі люди можуть захистити населення, коли самі створили аварійну ситуацію, незважаючи на населений пункт. В даний час кожна куля дорога, а вони вистріляли 14 ще й поранили хлопця. Це адекватна поведінка?Чому ж начальник не розповів людям, як даїшники били ногами хлопців до струсу мозку? Хочете фото побиття побачити?Бог суддя таким даїшникам і їх матерям, що їх родили!
маші Показати IP 25 Червня 2014 10:50
Коли будете з-під коліс мажора вистрибувати, як та жаба, на пішохідному переході - згадайте свої слова. На рахунок "таких хлопців" - у вас завжди всі винуваті, особливо люди у форменному одязі, а ви всі святі і праведні, знаєте лише свої права, але не знаєте обовязків. Спочатку навчіться себе вести по-людськи, потім починайте обгаджувати інших.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus