USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Полум’я на дітей перекинулося від запаленого гарчір’я. ОНОВЛЕНО

28 Серпня 2009 12:33
 

На Волині внаслідок загоряння повітряно-ацетонової суміші загинув чотирирічний хлопчик, ще одна дитина отримала численні опіки. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Вчора, 27 серпня, приблизно об 11.30, мешканець села Сенкевичівка Горохівського району 17-річний Ігор С. на подвір’ї відчищав від бруду січкарню ацетоновим розчинником і спалював брудне ганчір’я. За роботою юнака спостерігали двоє хлопчаків – його молодший брат 9-річний Юрій та сусідський хлопчик 4-річний Роман.
 
Як інформує центр пропаганди ГУ МНС у Волинській області, якоїсь миті повітряно-ацетонова суміш вибухнула, полум’я зачепило одяг дітей і з переляку малюки почали бігати по дворі. Це помітила мати сусідського хлопчика Романа і намагалася загасити одяг на ньому. Палаючого Юрія кинувся рятувати брат Ігор.
 
Каретою швидкої допомоги дітей негайно госпіталізували до Горохівської районної лікарні. На жаль, 4-річний хлопчик отримав майже 70% опіків тіла і медики були безсилі його врятувати. Стан 9-річного Юрія важкий, з термічними опіками голови, шиї, рук, грудної клітки та дихальних шляхів він перебуває на лікуванні в опіковому відділенні Луцької міської лікарні №2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus