USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Помер водій, який потрапив у ДТП з головою Шацької ОТГ

20 Листопада 2017 10:44
Водій, який разом з головою Шацької ОТГ Сергійєм Віннічуком потрапив у ДТП, помер зранку 20 листопада в лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Загиблому водієві Олександру Гармадському було 27 років. Внаслідок ДТП у чоловіка був сильний забій мозку та гематоми. На момент госпіталізації Олександр був при свідомості. Незважаючи на те, що вижити у постраждалого було мало шансів, лікарі до останнього боролися за його життя.
У чоловіка залишились дружина та 3-річна донька.

Стан іншої потерпілої, керівника районної організації ВО «Батьківщина» Ольги Сахарук, – стабільно важкий, але йде на покращення.

Церемонія поховання Олександра Гармадського відбудеться 21 листопада, повідомляють на сайті Шацької міськради.

О 12.00 год. - відспівування покійного у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Шацьку. Після цього Олександра поховають на новому кладовищі селища Шацьк.

Як повідомлялося, 15 листопада внаслідок страшної ДТП на трасі Ковель-Луцьк загинув очільник Шацької ОТГ Сергій Віннічук та активістка «Батьківщини» Любов Маригода. Попрощалися з Сергієм Віннічуком 17 листопада у Шацьку. Сергія Віннчука запам’ятали як позитивну, добру, щиру людину. А також як одного з найкращих представників місцевого самоврядування Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus