USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Шацьку попрощалися з головою громади Сергієм Віннічуком

17 Листопада 2017 16:56
У Шацькому лісовому коледжі імені В.В.Сулька відбулося прощання жителів району з головою Шацької селищної ради Сергієм Віннічуком, аддже саме тут він навчався і розпочав свою трудову діяльність.

Про це повідомляє Кордон.

Благочинний Шацької округи, настоятель храму Пресвятої Богородиці смт Шацьк, отець Микола Вихор відспівав поминальну панахиду за покійним, – інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

По завершенню панахиди керівники району промовили прощальні слова.

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, директор Шацького лісового коледжу ім.В.В.Сулька Ігор Жмурко та секретар Шацької селищної ради Людмила Цевух в пам’ять про свого колегу згадали дружню, злагоджену співпрацю, в результаті якої жителі селища відчули кардинальні зміни у розвитку рідного краю.

Рідним і близьким покійного вони висловили щирі слова підтримки та співчуття у зв’язку з цією непоправною втратою.


Після прощання в лісовому коледжі похоронна процесія направилася до храму Пресвятої Богородиці селища Шацьк, де отець Микола Вихор відслужив заупокійну літію за загиблим.

Поховали Сергія Віннічука на кладовищі села Піща Шацького району, де він народився.

Нагадаємо, що 15 листопада очільник Шацької ОТГ Сергій Віннічук та ще один пасажир загинули в результаті автокатастрофи на трасі Ковель – Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus