USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Померла жінка, яка у Запоріжжі блокувала виїзд поліцейської автівки

18 Травня 2017 12:53
7 травня у Запоріжжі поліцейський на службовому автомобілі наїхав на жінку під час затримання правопорушника. 17 травня жінка від отриманих травм померла в лікарні, пише «Експрес».

Як повідомляє прес-служба поліції, поліцейські 7 травня затримали порушника, його посадили в службовий автомобіль. Після невідомі спробували заблокувати виїзд авто.

Патрульний, який був за кермом, вчинив наїзд на учасницю блокування – жінку 1980 року народження. Постраждалу з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. 17 травня жінка померла у медичному закладі.

Прокуратура Запорізької області вже відкрила кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зайчик Показати IP 18 Травня 2017 13:23
Висновок: маргінальна поведінка призводить до фатальних наслідків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus