USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Попри протести у бруківку на Волині «закатують» півмільйона. ФОТО

9 Липня 2013 09:09
Попри протести територіальної громади Нововолинська місцева влада таки взялася ремонтувати пам’ятник прикордоннику НКВД та прилеглий сквер навколо нього, - інформує Нововолинський інформаційний портал.

Так, зранку, 8 липня, робітники однієї і тієї ж фірми, яка, йдеться у повідомленні, постійно виграє тендери на проведення таких робіт, заходилися демонтувати бетонні плити перед скульптурою.

Міські депутати із опозиційної групи «Спільна думка» намагались перешкодили проведенню робіт - наполягли показати дозвіл, ліцензію, кошторис та проект реконструкції скверу. Нічого цього у виконроба не виявилось.

Опісля, по телефону викликали прокурора міста Олексія Решетника, начальника міліції пана Степанюка, оперативно-слідчу бригаду та наряд міліції для охорони громадського порядку.

Міліція складала протоколи про псування майна громади та відсутність дозволів на проведення робіт.

Громадські активісти привезли та встановили на території скверу стенди із протестними гаслами і намет.

Сьогодні, 9-ого липня, о 8-00 годині роботи біля пам’ятника продовжуються.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus