USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Народний протест: волинські депутати вийшли на площу. ВІДЕО

8 Липня 2013 21:17
Депутати міської та обласної ради вийшли на площу біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику» у Нововолинську, щоб завадити розпочатому тут ремонту. Народні обранці заявили, що категорично проти марнотратства, яке вбачають у витрачанні півмільйона гривень на такі ремонтні роботи.

Інцидент трапився сьогодні, 8-ого липня, - інформує Проновік.

Вони пропонують скерувати ці кошти на вирішення більш актуальних проблем у Нововолинську. Також депутати попросили прокурора, який прибув на місце події разом із начальником міліції, перевірити законність демонтажу плит на площі, а також наявність всіх дозвільних і проектних документів у підприємства ПП «Сантехмонтаж» – виконавця цих робіт.

Дослухався до позиції депутатів і голова ветеранської організації у Нововолинську Леонід Дудар. Він заявив, що вбачає необхідним покращити площу біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику», але хоче знати, чиїм рішенням на це виділили цілих півмільйона гривень і чи будуть виконані ще якісь роботи, окрім укладки бруківки.

Перехожі підтримали позицію депутатської групи «Спільна думка» і висловили своє обурення діями місцевої влади. Депутати нагадали, що зібрані ними підписи нововолинців засвідчують одностайну позицію громадськості: півмільйона гривень не можна закатувати у бруківку, їх варто скерувати на вирішення інших проблем, хоча б і на будівництво стратегічної дороги по вулиці Некрасова, що повинна сполучити 5,6,15-й мікрорайони з Шахтарським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Штефан Показати IP 8 Липня 2013 23:06
Підтримуємо "Спільну думку"! Хлопці стали першими, хто повстав проти режиму Сапожнікова у Нововолинську. Успіху вам! Народ з вами!
Я Показати IP 8 Липня 2013 23:13
А у Бадзюна автомобиль http://www.audi.kiev.ua/model/q7/q7/PricelistQ7/ А у его жены http://nissan-vidi.com.ua/models/jeep/qashqai/complectations/ А на 15-м у них магазин и дорога к их торговой точке намного важнее какой либо памяти.
Ми до Я Показати IP 8 Липня 2013 23:49
Можна здогадуватись тільки що в Сапожнікова, які машини і апартаменти і так далі. так що не треба тут праведного мера вигороджувати.
Кушнір Толік Показати IP 9 Липня 2013 00:34
Згоден з кожною думкою,висловленою у даному ролику!Дійсно,дорога,що з*єднає два мікрорайони міста-важлива,актуальна і стратегічна тема для громади.Тай взагалі,як можна було за чотири каденції цього не зробити(питання до мера)???Проте фасад будівлі міської ради відремонтовано,хоча на мою думку в цьому також нагальної потреби не було,бо що там ремонтуали-досі не зрозуміло.Зрозуміло тільки одне-кошти пішли і чималенькі!Та й асфальт покладено новий,то ж з усього видно,себе гарного і неповторного Віктор Борисович(з поплічниками) поважає і шанує!Та чомусь сумніви мене беруть,на рахунок того,що якщо навідь наші депутати спільними зусиллями не допустять ще одного владного свавілля і марнотратства,то громада міста нарешті побачить хоча би початок будівництва довгоочікуваної і такої обіцяної ними ж (депутатами) перед кожними виборами дороги!Як кажуть-час покаже!
Лео Показати IP 9 Липня 2013 08:49
Дорогу почали робити ,але вона буде лише до племінниці Рижолюка , а далі буде теж саме що і було.
Лео Показати IP 9 Липня 2013 08:53
Вчора проїзджав повз цю "акцію протесту" , то там як завжди у нас акції , приїхало два джипи , поставили палатку і банери ,зібралось чотири з пловиною людини з яких троє це ті з джипів, коротше одне добре, що хоть дівчата , що збирають підписи в палатці зароблять по пару гривень.
Факт Показати IP 9 Липня 2013 11:04
Молодці. Шкода, що не побачив багатьох громадських діячів міста. Бояться з мером стосунки зіпсувати, чи вже просто бояться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus