USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Посеред поля впав літак Ан-2. ФОТО

31 Березня 2011 12:20
У Житомирській області під час посадки упав літак Ан-2 - двоє членів екіпажу не постраждали.

Про це інформує Кореспондент .

Як повідомляє прес-служба МНС, літак впав на полі поблизу села Діброва Малинського району близько 2 години дня 30 березня.

При спробі здійснити посадку літак перекинувся, внаслідок чого виникло загоряння двигуна.

Відділенням з місцевої пожежної частини міста Малин пожежа була локалізована о 14:45, а о 15:20 - ліквідована. Внаслідок пригоди двоє членів екіпажу не постраждали.

Літак АН-2, в народі відомий як кукурузник, належить одній з авіакомпаній міста Полтави. Транспортний засіб для проведення сільськогосподарських робіт на орендованих землях було орендовано приватним підприємством Малинського району.

Нагадаємо, 21 березня вантажний літак АН-12 впав на житлові квартали конголезького міста Пуент-Нуар на півдні Республіки Конго.

Щонайменше, 14 людей загинули в результаті аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus