USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Захоплений в Криму посол ООН припиняє місію. ОНОВЛЕНО

5 Березня 2014 19:25
Захоплений озброєними невідомими у Сімферополі сьогодні спецпосланець генсека ООН Роберт Серрі припиняє місію в Криму

"Він погодився з вимогами бойовиків, їде на летовище і припиняє свою місію в Криму", – написала Мирослава Гонгадзе на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.



Як повідомляло агентство "Інтерфакс-Україна", за станом на 19.22 спеціального посланника генерального секретаря ООН Роберта Сері, який приїхав з місією до Криму, захопили невідомі озброєні особи.

"Р. Сері щойно повідомив, що його автомобіль в Сімферополі заблокували невідомі озброєні люди в уніформі і повідомили, що у них команда відвезти його в аеропорт. Він відмовився їхати, і зараз його захопили і утримують невідомі фактично в заручниках", - повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
володя Показати IP 5 Березня 2014 19:35
То данильчук йоголюструвати з сашой ***** бєлим вирішили
Самийумний Показати IP 5 Березня 2014 19:51
і хто від кого захищає? бред.
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 19:57
В Интернете появилась аудиозапись, на которой в разговоре с верховным представителем ЕС по иностранным делам Кэтрин Эштон глава МИД Эстонии Урмас Паэт подтверждает связь между снайперами на Майдане и лидерами оппозиции. Во время беседы Урмас Паэт также упоминает о том, что снайперы, стрелявшие в людей в Киеве, были наняты лидерами Майдана. В беседе Паэт рассказывает, что все улики, которые ему показывали, свидетельствуют, что и протестующих, и сотрудников правоохранительных органов убивали одни и те же снайперы. «Очень тревожит, что новая коалиция не хочет расследовать эти события, и теперь становится всё яснее, что за этими снайперами стоял не Янукович, а кто-то из новой коалиции», - рассказал он. Паэт: Ольга сказала, что, согласно всем имеющимся уликам, люди, которые были убиты снайперами, с обеих сторон, среди полицейских и людей с улицы, это были одни и те же снайперы, убивающие людей с обеих сторон. Эштон: Да. Паэт: Она показала мне фотографии, ссылалась на мнение врачей, которые говорят об одном и том же почерке, типе пуль. И всё большую настороженность людей вызывает то, что новая коалиция не желает расследовать точные обстоятельства случившегося. Стремительно растёт понимание того, что за этими снайперами стоял не Янукович, а за ними стоял кто-то из новой коалиции.
ЧМО ти до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 20:08
Провокаторе, але на відео добре видно, що відходять вони в сторону "Беркуту"...
поміркуй сам до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 20:32
Клятий Мустафа Найєм докопався, що лідер "Правого сектора" Ярош ОСОБИСТО ходив до Януковича. ЧОМУ, ХТО його посилав, ЧОМУ відразу після зустрічі сам не заявив? Подивись, що робить "Правий сектор" в Рівному, у нас... Подумай сам, хто ляльковод цієї Камадрільї.
Рома до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 20:51
1000%Так было видео где врач говорил что пули американские!!!
55 до Анонім Показати IP 6 Березня 2014 10:22
Слушай ты, и*иот, тебе это яценюк сказал что новая власть не хочет ничего расследовать по этому? Или Махницкий? Заткнись и не воняй на этой странице, не дезинформируй людей своими д*бильными заключениями. У меня нет даже желания комментировать ту х*рню,которую ты пишешь
аноніму і його сорат Показати IP 5 Березня 2014 21:23
в вас вже така сама паніка як і ввашух керівників путвна та януковича,де другий понятно ****** і він це ще більше підтвердив на пресконференціїї ,а другий просчо втративши свою чикістську витримку і впевненість в собі давши таку позорну прес конференцію де забрехався повністю і взагалі не мав що розумного сказати і після цього всього одразу виклавши в інтернет купу провоційного матерялу включаючи ваші ідеотичні коменти ви розраховуєте що хтось вам повірить !Просто смішно дивитися як знищує себе до недавна здавалось би один з самих впливових надіюсь вже вскорому часі вминулому політик путін!СМІШНО І НЕРОЗУМНО ОДРАЗУ ПІСЛЯ ПРОВАЛЬНОЙ ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЇ ВИКЛАДАТИ ЦЕЙ УБОГИЙ МАТЕРЯЛ!
ттт до аноніму і його сорат Показати IP 5 Березня 2014 23:55
Я так розумію - всі тролі пишуть без розділових знаків? А хлопці зверху праду пишуть, бажаю прислухатись.
ррр Показати IP 5 Березня 2014 21:56
це вже все неважливо чиї снайпери карта ця вже пішла у відбій почалася набагато серйозніша гра , а події в Україні то була перша фаза , зараз іде бородьбі двох імперій а ми в епіцентрі цього . І скажу я вам масони взялися порвати кацапстан на шматки і будь певні в них це вийде , власне правильно зроблять...
чачача Показати IP 5 Березня 2014 23:46
невідомі озброєні особи.... **ле тут шо говорить
задумайтесь Показати IP 6 Березня 2014 00:03
Доречі, всі так обвиняють беркут в смерті невинних - але немає жодного відео де цей беркут стріляє чи о людям з вогнепальноі зброі.
екскурсовод Показати IP 6 Березня 2014 00:47
Снайперів найняла тодішня опозиція - це вже більшість зрозуміла, залишилось назбирати доказів. Питання: хто і коли цим буде займатись?
111 до екскурсовод Показати IP 6 Березня 2014 01:42
ніхто цим займатись не буде. Спихнуть всю вину на Росію. Якщо вже розбиратись в правовому полі ( яке у нас не діє майже три місяці) - то тюрем не вистачить, щоб пересадити всіх Народних псевдозахисників.
765 Показати IP 6 Березня 2014 06:50
Москальська провокація
Lex Показати IP 6 Березня 2014 08:46
Готовим виселицы. Вбросы перехватов разговоров только начались. Скоро все пушистики будут в дерме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus