USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Постраждала коментує ДТП, в якій авто протаранило паркан. ВІДЕО

29 Травня 2013 14:15
Лише дивом вдалося уникнути жертв під час ДТП в Луцьку. Там автомобіль КІА з невідомих поки причин вилетів з дороги, протаранив бетонну загорожу й зупинився на городі. Та ще й підім'яв під себе пенсіонерку, котра поралася на грядці. На диво, бабуся відбулася кількома синцями й забиттями, - інформує НТН.

Як «Волиніські новини» інформували раніше, автівка в’їхала в будинок на вулиці Чернишевського.

Постраждала Світлана Кривохвіст розповідає: «Вона прямо в'їхала у мене. Відштовхнула мене. Просто не передом вона їхала, а боком. Відштовхнула - я назад упала. Ноги до половини під машину».

Летючий кореєць понівечений, утім сама водійка не ушкоджена. Рідним постраждалої жінки вона пообіцяла компенсувати заподіяну шкоду.

Однак родичка постраждалої Діана заперечує: «Питала, що там зі здоров'ям, чи усе добре? Все оплатимо. Давайте просто це рішимо без нікого. А я кажу: думаєте, за гроші усе можна купити? Можна – каже».

Що спричинило карколомний лет автомобіля - з'ясовують правоохоронці.

До слова, за словами начальника сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександра Паламарчука, експертиза встановила, що водій, яка ледь не вбила жінку і дитину на їх власному подвір’ї, була у тверезому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептпик Показати IP 30 Травня 2013 20:28
Да тут и так все понятно.Дамы просто путают педальки,вместо тормоза на газ жмут.Вот и вьезжают в витрины,в мойках давят людей и т.д.
ugg cyber monday Показати IP 1 Грудня 2013 02:34
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus