USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Постраждалі в ДТП на Ковельській: хлопчик – у реанімації. ОНОВЛЕНО

4 Серпня 2017 13:02
В аварії на вулиці Ковельській у Луцьку постраждало близько 10 пасажирів маршрутного таксі, серед яких 8-річна дівчинка та 9-річний хлопчик. Останнього госпіталізували.

Як повідомляють на сторінці у Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці, через зіткнення автобуса «Еталон» з вантажівкою «КАМАЗ» травмовано 12 осіб, з них одна дитина. Для порятунку потерпілих, троє з яких у важкому стані, було залучено дев’ять санітарних автомобілів з різних відділень ЕМД м. Луцька. Усім потерпілим надана догоспітальна екстрена медична допомога. До 11.35 усіх потерпілих було госпіталізовано в лікувальний заклад.

Згідно з повідомленням повідомленням прес-службі волинської поліції, за кермом маршрутного таксі сполученням Луцьк – Колки, перебував 57-річний житель Рожищенського району. Керуючи транспортним засобом, водій допустив зіткнення з вантажівкою «КамАЗ», під керуванням 66-річного лучанина, яка рухалася у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди обидва водії та близько 10 пасажирів маршрутного таксі, серед яких 8-річна дівчина та 9-річний хлопець, отримали травми. Хлопчика госпіталізували.

Як пише Волинь24, постраждалий хлопчик – у реанімації. У нього – забійні і рвані рани, струс та черепно-мозкова травма. Ще одну жінку, яку з місця аварії забрала «швидка», поклали до реанімації. У неї – перелом ноги і ключиці. Стан жінки – середньої важкості.

Слідчі розпочали за фактом ДТП досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.

Нагадаємо, сьогодні, 4 серпня, у Луцьку на мосту на вулиці Ковельській у Луцьку маршрутка з пасажирами в’їхала у вантажівку. В автобусі, що зіткнувся з КамАЗом, знаходилося приблизно 15 пасажирів, серед них були діти.

За попередньою інформацією патрульної поліції, водієві маршрутного таксі Луцьк-Колки стало зле, в результаті чого він в'їхав у КамАЗ, що рухався в попутному напрямку.

Як пише Волинь24, водій маршрутки за зовнішніми ознаками – тверезий, при поступленні у лікарню у нього був низький тиск. Значних травм він не отримав.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хохо Показати IP 4 Серпня 2017 13:17
коли до перевізника дійде що тз має бути обладнений кондиціонером як для водія так і для пасажирів!!!! звикли людец тримати за худобу! ось тобі і сплачена ціна
Людмила Показати IP 4 Серпня 2017 15:26
Страшная авария !!! Кровь стынет !!! В маршрутках ездить стало опасно !!! Все окна позакрывают ( пассажиры ) !!! Дует !!! дышать нечем !!! и это в такую жару !!! Водители невнимательные !!! ,разговаривают по мобильному во время движения, и одновременно дают сдачу и останавливаются по просьбе пассажиров !!! К тому же еще и курят (в салоне есть табличка, сами знаете ! ) ,но,видимо,водитель когда курит во время движения, считает что его в салоне нет ..... А если делаешь замечания на счет курения или разговоров по мобильному ,хамят и огрызаются !!! Когда я еду в маршрутке,то каждый раз переживаю, так как я хочу доехать до места назначения живой !!!!!!
Я до Людмила Показати IP 4 Серпня 2017 18:48
А ще пасажири сідають спереду біля водія і починають звонити,про це напиши,хоча вісить табличка заборонено розмавляти і ті скоти в салоні на всю маршрутку правлять,це громадський транспорт і в ньому по мобільних заборонено розмовляти!Ви звикли від когось чекати щось,почніть з себе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus