USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Деталі нічної стрілянини у Луцьку за участю представника атестаційної комісії. ОФІЦІЙНО

6 Березня 2016 08:08
Поліцейські з’ясували, що вчора, 5 березня, ввечері четверо чоловіків поверталися додому із роботи. На Київському Майдані один із них відійшов в бік порозмовляти по телефону, решта трьох зупинилися, аби його почекати. У той момент вони помітили неподалік від себе незнайомця, який із незрозумілих причин дістав із кишені куртки зброю, направив в їхній бік та здійснив декілька пострілів, - проінформували у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Нагадамо, вчора, 5 березня, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що представник Центральної атестаційної комісії, що атестувала поліцейських у Луцьку, Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стріляв з пневматичного пістолета в перехожих біля супермаркету «Вопак» на Київському майдані.

Згідно з інформацією поліції, чоловікам вдалося уникнути попадання куль. Окрім цього, встановили, що незнайомець із зброєю є громадський активіст, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Із його слів, він вживав алкогольні напої у кількості 200 грамів. Як пояснив активіст, він застосовував зброю, тому що подумав, що йому загрожує небезпека.

Поліцейські провели детальний огляд місця події. Під час проведення слідчої дії у громадського активіста виявили у кишені куртки предмет зовні схожий на пневматичний пістолет. Його поліцейські вилучили та направлять до Волинського науково-дослідного центру МВС України для проведення дослідження. Громадського активіста доставили у Волинський обласний наркологічний
диспансер для освідування. Згідно з висновком лікаря-нарколога вміст алкоголю в крові становить 1,66 проміле.

Громадський активіст брав участь в атестації волинських поліцейських. Він працював у складі однієї із атестаційних комісій.

Усіх учасників інциденту доставили до Луцького відділу поліції для проведення слідчих дій.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 107
Андрій Показати IP 6 Березня 2016 08:16
Поліцейські будуть чм..ми, якщо його сра..ного "активіста" не запакують за все, що він зробив для волинської поліції
Інспектор ПОЛІШУК Показати IP 6 Березня 2016 08:31
Чому таких пянючих би**от , ще і покривають, відкрийте цю пяну морду і напишіть імя. І фамілію
Полішуку до Інспектор ПОЛІШУК Показати IP 6 Березня 2016 11:11
Читайте уважніше - "Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стріляв з пневматичного пістолета"
Анонім до Полішуку Показати IP 6 Березня 2016 15:44
Нічого собі пневматичний пістолет! Це револьвер під патрон "флобера", хто знає той не особо скаже що це пневмат, хоча продають їх саме так! Цей патрон можна навіть усилити додатковим зарядом пороху і тоді це дуже небезпечна іграшка!
Дядько до Інспектор ПОЛІШУК Показати IP 6 Березня 2016 15:19
коментар було видалено
А Показати IP 6 Березня 2016 08:33
А я пропоную провести атестаційну комісію для цих "громадських діячів, активістів, грандоїдів та інших трутнів". Обов'язково до складу комісії включити лікаря-нарколога та психіатра. Не завадить представник військового комісаріату з комплектом повісток. І списки атестуємих щодня на сайт.
Б до А Показати IP 6 Березня 2016 12:45
А ще перевірити цих громадських діячів на " детекторі брехні"!!!!
Анонім до А Показати IP 6 Березня 2016 15:01
Тільки так.
кейт Показати IP 6 Березня 2016 08:34
Понять и простить. Люди для них г....но. К нему полицейские обращались с уважением - "О СЭНСЕЙ"
Вова Показати IP 6 Березня 2016 08:35
Панове журналісти, не робіть дурних помилок - пневматичний пістолет та пістолет Флобера - це дві абсолютно різні системи - перша пневматична, друга вогнепальна. Крім того в руках поліцейського РЕВОЛЬВЕР а не пістолет.
Анонім до Вова Показати IP 6 Березня 2016 11:28
І при цьому "флобер" - штучка цікавіша за пневматику.
Вова до Анонім Показати IP 6 Березня 2016 13:09
Не факт
лучанин до Вова Показати IP 6 Березня 2016 11:28
а я добавлю..що не озбпроєним оком видно пересверлені камори револьвера, який був раніше на флоберах, а тепер під 5,6мм )) так що там статєйка має бути на пятачок як льоду.. )) алеж відкупиться..бо все продається у цьому світі..
Вова до лучанин Показати IP 6 Березня 2016 13:11
Не знаю, не можу роздивитись, але враховуючи що запірний механізм більшості таких РЕВОЛЬВЕРІВ виготовляється з ЦАМу або силуміну, маю сумніви що він зможе витримати постріл патроном від "мілкашки"
дідо Показати IP 6 Березня 2016 08:36
ментовські тітушки під жертву косять. Пробийте їх по базі, і побачите, що то за "громадяни"
Волинянин до дідо Показати IP 6 Березня 2016 12:13
А те що він п'яний по вулиці ходить і стріляє то це нормально,да?
123 Показати IP 6 Березня 2016 08:39
Знову Лапін зі своїми придурками !
123 Показати IP 6 Березня 2016 08:42
Коли з обвинуальним актом до суду
лучанин Показати IP 6 Березня 2016 09:12
Бидло,воно кругом_БИДЛО! В тому числі і різного роду комісіях.А ще скільки їх не проявили себе,а тихенько вирішують свій "шкурняк?"
Якось Показати IP 6 Березня 2016 09:14
однобоко подається інформація. Вся увага "активісту", а про чотирьої його опонентів жодного слова. Коли ці четверо, працівники однієї з держустанов, що розташовані поруч - одна справа. Коли вони прості дядьки з Розвилки - інша.А може вони пролюстровані, чи недолюстровані менти? То зовсім інша справа. На мій розум, робота ЗМІ, доносити повну інформацію, а от висновки ми й самі зробимо.
123 Показати IP 6 Березня 2016 09:22
Знову Лапіна прихвостні чудять !
перехожий Показати IP 6 Березня 2016 09:34
вальчуку треба носити автомат або звернутись до психіатра щоб нічого не" здавалось"
Настя Показати IP 6 Березня 2016 09:42
Те що він так вчинив ще не означає що він поганий громацький діяч. І не будемо забувати про те що трьом особам атестаційної комісії було нанесено тілесні ушкодження. Тому ці чотири мужики могли бути підіслані. А зараз в цій ситуації вигороджувати себе ніби "ми прості роботяги повертаємося додому" поліція ви перевірте цих роботяг. А ви люди нічого крім осуду нічого сказати не можете. Ну так над вами ж всіма німб святий світиться (
!!!! до Настя Показати IP 6 Березня 2016 11:15
Якій може БУТИ ХОРОРШИЙ ГРОМАДСЬКИЙ АКТИВІСТ ЯКЩО ВІН СТРИЛЯЄ В ЛЮДЕЙ БЕЗ ПРИЧИНИ???? І ЯК ЙОГО МОГЛИ ДОПУСТИТИ ДО ПЕРЕАТЕСТАЦІЇ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ!!! ЧЕРЕЗ ТАКИХ ПРИД.РКІВ НОРМАЛЬНІ МІЛІЦІОНЕРИ НЕ ПРОЙШЛИ ПЕРЕАТЕСТАЦІЇ!!!!! ЙОМУ ТІЛЬКИ В ЛІПІНИ ДОРОГА!!! АНАЛЮВАТИ ВСІ РІШЕННЯ ЯКІ ВІН ПРИЙМАВ БУДУЧИ В КОМІСІЇ!!
Oпа на до !!!! Показати IP 7 Березня 2016 09:56
Ці підіслані "козачки" цього і добиваються.Явна подстава,в кращих мусорських традиціях...
ти спочатку до Настя Показати IP 6 Березня 2016 11:34
ти спочатку виясни причини тих побиттів, а то не орієнтуєшся і пишеш. Одного точно провчили щоб до чужих жінок не лазив!!!!!!!!!!!!! Тільки ВОНЬ розводиш!!!!!!!!!!!
Зайчик до Настя Показати IP 6 Березня 2016 11:48
І що? Навіть якщо вони були підіслані,то це дало право " члену комісіі" пуляти зі зброі в громадському місці? Ти,настьо,в собі чи тебе випустили на вихідні?
Вовчик до Зайчика до Зайчик Показати IP 6 Березня 2016 18:17
Може у нього були підстави стріляти. Ніхто не знає що там трапилося. Ось так по пяні всі можуть почати стріляти але ж цього нема. Почувши "Дарагой хадзи сюда"..я сам би міг зробити попереджувальний щоб не стати жертвою.
Світязь до Вовчик до Зайчика Показати IP 6 Березня 2016 20:11
а ти рахуєш що 1.66 промілле це не "по-п"яні"
громадський активіст до Вовчик до Зайчика Показати IP 7 Березня 2016 12:13
для того і порушено справу допитають свідків і виясниться хто прав хто виноват.але це не дає право якомусь шизофреніку ходити по місту і розмахувати стволом.може в кожного є діти і я думаю вони хочуть миру.такого бика треба ізольовувати,вони всі напються і розказують шо їх хтось обіжає.а хто за того мєнта само захиститься чи може вони приречені і не мають прав жити у нашій країн????
Берізка до Настя Показати IP 6 Березня 2016 18:06
Нагадаюпро побиття. Рижков накинувся на людину перший! А про Чурікава ходять слухи, що по чужих жінках ходить. Клімчука ніхто не чіпав, дешевий піар, примазався до куч, щоб свою важність обозначити.
Світязь до Настя Показати IP 6 Березня 2016 20:09
Настя шо ти "лєпіш"???по-перше це не пневматична зброя а револьвер під патрон Флобера який стріляє не повітрям а металевою кулькою яка вилітає під тиском згорілого пороху.по-друге якщо йому здалося що його чекають то треба телефонувати 102 а не шмаляти по людях.по-третє побили не трьох а одного "АКТІВІСТА" а сцикливий Климчукпросто пропіарився.і ніхто в нас не святий даже ти і я.а Вальчук має відповісти по закону
Гг7г до Настя Показати IP 6 Березня 2016 23:40
Що це за громадскі активісти ?? Вся та шв*ль безробітна шантрапа яка сиділа по барам курила за углом і крала це вони тепер громадські активісти??? Люди це б*дло невдах треба рвати , розривати к*злів. Понапялювали на себе форму і ходять як царькі, в ЗСУ вони не хочуть іти служити за контрактом , чому?? За які кошти вони існують????? Г**дони штопані , повістки і в армію те все к*дло засц*не можливо там самі себе перестріляють.
а Показати IP 6 Березня 2016 10:09
Вся біда в тому,що саме такі активісти не тільки в Луцьку.
Волинь Показати IP 6 Березня 2016 10:18
А в самих людей хтось запитав, щоб такі громадські активісти брали участь в атестаційних комісіях тим самим представляючи суспільство? Як у військкомат нема кому, а в комісію хоч палкою відганяй!
волиняка до Волинь Показати IP 6 Березня 2016 10:28
А вони нахрапом лізуть і нікого не слухають, а люди взагалі мовчать... А такі "активісти" потім їм "життя" влаштують... Купка недо... вирішує кому і як жіти у місті та області?! Просто жах!!! Яка Європа...? :)
місцевий Показати IP 6 Березня 2016 10:19
Суспільство хворе! Можна лише уявити кого такі "атестатори" наатестують! Активісти - то професія така, це що робиться люди, ви до чого суспільство доводите? Тих Рижкових та інших давно треба закрити та ще обшукати, бо зброї понавозили зі Сходу, а вони у комісії лізуть?!
міра Показати IP 6 Березня 2016 10:33
а ще перевірити за що і на що живуть. а то такі благородні і благодійні ті громадські діячі. тільки істинне благородство ніколи не кричить про свої подвиги звідусіль.справді помагають на кошти бізнесменів, меценатів, а піарять лише свої персони. хай би працювати пішли. вагони розгружати. а то стоїть хлоп зі скринькою - на потреби ато збирає - герой. піди попрацюй додатково і віддай зароблене.
Вован Показати IP 6 Березня 2016 10:39
І це такий де*іл набирав поліцейських ....................?????????????????????????
Дядя Сірожа Показати IP 6 Березня 2016 10:44
Розвелось багатенько громадських активістів. Скоро для них самих треба буде комісію, чи гідні вони носити ім'я громвдських активістів. На виборах ніфэра за них не проголосували, то вони тепер активні і громадські. Бачив, як пінились ці активісти, коли в облраді з Палицею розмовляли. Толку від них.... пописати в соцмережах чи сміття прибрати показушно. А, тепер добавилось- постріляти сп'яну.
Анонім до Дядя Сірожа Показати IP 6 Березня 2016 13:01
Не дарма їх Палиця не хотів до комісії допускати!
бе Показати IP 6 Березня 2016 11:05
п"яничка .але він справжній активіст і патріот! і його треба нагородити орденом!
ме до бе Показати IP 6 Березня 2016 13:32
Орден "сутулого" ІІІ-ступеня :)
хахахаха Показати IP 6 Березня 2016 11:07
Так йому і треба!!!))))))) Ур*д! Там в комісії всі полупри*уркі!!!!!!!!
Андрій Показати IP 6 Березня 2016 11:49
Стаття написана і ,,схавана" людьми судячи з коментарів... Чому прочитавши відразу висловлюватися проти цього чоловіка (хоча сам його не знаю). Чув про побиття активістів, тому й відразу виникло запитання, а хто ж ті четверо громадян (хоча б де працюють)? Треба дві сторони вислухати.
свідомий до Андрій Показати IP 6 Березня 2016 13:31
Активісти... це взагалі хто, це посада, професія...? Ці активісти таке вичворяють і все з рук зходить, бо "активіст" бачиш но! Весь світ вже сміється від того "активного" руху в Україні, а те що потрібно в країні змінити на краще, не міняється, а ті "активісти" все вбивають цвяхи у домовину України :(
Андрій до свідомий Показати IP 6 Березня 2016 16:41
Не буду сперечатися, серед актівістів багато (чи більшість) з головою не дружить. Значна частина з них проплачена ,,сильними світу цього" (самі знаєте ким) - така собі нова українська форма керування олігархів та інших можновладців нами. Але ж є серед активістів і адекватні, проте поки що вони, мабуть, компрометуються іншими. Якщо не ці адекватні то, хто ж тоді в країні щось змінить на краще - влада і міліція, яку зараз атестують?
Анонім Показати IP 6 Березня 2016 11:55
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 6 Березня 2016 12:04
Жах....просто ЖАХ. Ходить п'яний,стріляє в людей.О це наш герой,активіст. Саме більше КРИЧИТЬ як правильно треба жити,всі погані,а він с.ка хороший,правельний. Люди,дивіться на цього активіста і знайте які ми дурні.Це ж нами такі свині хочуть керувати.
СБУ до Волинянин Показати IP 7 Березня 2016 10:00
Немає нічого дивного, просто білочка прийшла в гості.
Свій Показати IP 6 Березня 2016 12:09
Я вчора був в районі Київського майдану і чув ці постріли. Як людина військова можу сказати що стріляли точно не з пневматичної зброї.
911 Показати IP 6 Березня 2016 12:18
така сволота поприкривалася гаслами про любов до України й сиділа в комісії. а хто його проатестує
Патрон Показати IP 6 Березня 2016 12:19
Треба щоб хтось цю справу взяв під контроль ато розслабились сильно фраєра!
555 Показати IP 6 Березня 2016 12:26
200 грамів випив і вже дурний? А хто зним пив? Чи він алкоголік одиночка? Напевно члени комісії затверджували результати? До чого дожилася Україна?
321 Показати IP 6 Березня 2016 12:33
Самооброна геть здуріла , одні неадекватні люди.
цікаво Показати IP 6 Березня 2016 12:46
може це він і бив Климчука:?
андрій?????????????? Показати IP 6 Березня 2016 12:46
не сміши- тітушки десь працюють? ти шо з уралу?
Комісар Показати IP 6 Березня 2016 12:54
Він молодець!!! Взяв та й пошмаляв в людей!!! Це реально підготовлений, морально-стійкий та патріотично-налаштований солдат ЗСУ!!!!! В АТО його!!! 9.03.2016 р. Чекаю тебе в нас!!!
квн Показати IP 6 Березня 2016 13:06
Цих упоротих громадських діячів, у тому числі членів усяких комісій, у Луцьку не знає 99,9% населення. Хто такі і звідки, а строять із себе,,,,, бігають по місту, наче скажені і "чудеса" вичворяють, достали вже бл------
Лікар Показати IP 6 Березня 2016 13:42
Ті хто заступаються за цього швондєра самі з банди швондєрів-шарікових.Хтатить ідіть працюйте нероби,пройдисвіти.
Добряк Показати IP 6 Березня 2016 14:05
Ментов можна зрозуміти ім дали під сраку в комісіях от і гавкають.а щодо інціденту то всіх учасників через детектор брехні.а так статейка однобока і посмерджує заказухою
Юрист до Добряк Показати IP 6 Березня 2016 17:44
Який детектор? Науково непідтверджена теорія. Ще битву екстрасенсів запросіть.
Руслан Показати IP 6 Березня 2016 14:09
Шановні поліціянти!!!!!! Вхуя..е йому статтю під років 15,якщо мало стрілянини-ще що знайдіть. Буде с**а знати,кого атестувати. П'ятому передасть-хто є хто. Воно б*дло два слова в кучу неможе зв'язати-але пішло атестувати. Хто тих д**ілоідів вибирає членами тих комісій--мабуть такі самі !!!!!
Олег Степанович Показати IP 6 Березня 2016 14:22
Тікі активісти як цей та патлатий і товстий ПАЩЕНКО руйнують життя людям,мій знайомий який пропрацював в міліції 15 рокив і набрав високі бали по логіці та законодавству і на співбесіді знав свої функціональні обов^язки не пройшов цю так звану "АТЕСТАЦІЮ".І скажіть пане Пащенко Вас не їсть совість Ви ж з своєю "Олимпією"та "Патіо ді Фіорі" не переживаєте за що будете кормити своїх дітей,а мій знайомий живе з батьками інвалідами в гуртожитку і він "НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗАЙМАНІЙ ПОСАДІ ЗВІЛЬНИТИ З ОРГАНІВ МВС".
не пацик Показати IP 6 Березня 2016 14:28
Тепер його лишать звання активіста і громадського діяча на теринах волині , Невелика біда тих активістів разом з громадськими діячами в кожній області по батальйоні всі хочуть гам-гам на шару . Така же лобуда з новою поліцію якщо до 30-35 людина ненайшла себе в професійному житті- немогла реалізуватися маючи знання - то який толк з нього буде в новій поліціі ? -несмішить
Олег Степанович Показати IP 6 Березня 2016 14:50
Тікі активісти як цей та патлатий і товстий ПАЩЕНКО руйнують життя людям,мій знайомий який пропрацював в міліції 15 рокив і набрав високі бали по логіці та законодавству і на співбесіді знав свої функціональні обов^язки не пройшов цю так звану "АТЕСТАЦІЮ".І скажіть пане Пащенко Вас не їсть совість Ви ж з своєю "Олимпією"та "Патіо ді Фіорі" не переживаєте за що будете кормити своїх дітей,а мій знайомий живе з батьками інвалідами в гуртожитку і він "НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗАЙМАНІЙ ПОСАДІ ЗВІЛЬНИТИ З ОРГАНІВ МВС".
Дід Мартин Показати IP 6 Березня 2016 14:54
Ви подивіться , там і Николайчук прискакав на виручку. Інтересно де ще два побратима цього у**да Це Климчук і Моклиця. Та і самого головного нема, керівника шайки , Лапіна. І таках в**одків, ставлеників цього "кришувальщика", в атестаційній комісії поліції 80% від так названого громадського сектору.
ВОНО Показати IP 6 Березня 2016 15:01
самі себе назначили активістами і давай рулить.шо з того виходить ми відчуваємо на своїй шкурі. а з другого боку ми боїмось честних та активних громадян бо самі схильні до дрібних і не дуже правопорушень. от і маємо всюди таких активістів як ми самі
ОРД Показати IP 6 Березня 2016 15:10
Яка правова підстава видачі зброї представниками Самооборони громадянам , її походження ?
Я Показати IP 6 Березня 2016 15:21
Всетаки хотілось почути критерії для видачі зброї представниками Самооборони пересічним громадянам та її облік у вказаній організації?
Макс до Я Показати IP 6 Березня 2016 19:54
можешь купити на розетці пістолет під патрон флобер!!! геній!!!
Треба розібратись Показати IP 6 Березня 2016 15:22
А в кого стріляв, може він виявив сепаратистів, іх швендяється повно, то інша справа - треба орденом нагородити. Де прізвища " пострадалих" і піс*рника, бо він явно не по телефону розмовляв
Анонім до Треба розібратись Показати IP 6 Березня 2016 19:32
З такими активістами і сепаратистів не треба
квн Показати IP 6 Березня 2016 16:01
Цих упоротих громадських діячів, у тому числі членів усяких комісій, у Луцьку не знає 99,9% населення. Хто такі і звідки, а строять із себе,,,,, бігають по місту, наче скажені і "чудеса" вичворяють, достали вже бл------
ОРД Показати IP 6 Березня 2016 16:09
Яка мотивація видачі зброї громадянам представниками Самооборони Волині та її облік ?
квн Показати IP 6 Березня 2016 16:12
Тепер і я призначу себе активістом і громадським діячем. Буду бігати по Луцьку волати, ложити на всіх болт, піду під обласне УМВС і буду вимагати, щоб мене призначили в атестаційну комісію підзаробити грошенят.
лучанин 1 Показати IP 6 Березня 2016 16:20
Потрібно озброюватись, щоб оборонятися від самооборони.
Ірина Таран Показати IP 6 Березня 2016 17:03
Самооборона виділила йому пістолет... Це не громадська організація, це якесь злочинне угруповання
Тарас Чурило Показати IP 6 Березня 2016 17:05
І вони кажуть що атестують злочинну та корумповану міліцію, а самі хто?
Реаліст. Показати IP 6 Березня 2016 17:29
Не все так однозначно та зрозуміло.Не всі ті ,що бігають з державними прапорами у вишиванках , а точніше їх переважна більшість є ЩИРИМИ патріотами України.Кожній особі,більш менш знайомій з історією та політологією , однозначно відомо, що за ВСІМА революціями стоять іноземні спец.служби ,використовуються ЗНАЧНІ іноземні "інвестиції".В революційний період "випливає" дуже багато "лайна",а ще більше його появляється в пост.революційний період,особливо в органах влади.Не дарма ж існує застереження :"Із грязі в князі" - ось такі елементи загнали Україну в не пристойне світове місце.Тут чітко зрозуміло політику ОРГАНІЗАТОРА революцій,це спочатку територіальний роздріб а потім і політичне знищення ДЕРЖАВИ, з метою підпорядкування її ресурсів собі. Ніхто ніколи відкрито не заявить про свої дії по знищенню .Завжди будуть прикриватися патріотичними лозунгами, руйнування державних інституцій називатимуть РЕФОРМАМИ , грабіж - ПРИВАТИЗАЦІЄЮ.А тепер подумайте, в Україні реформували с/г сферу ,кругом росте будяк,проте Яцинюк заявив про продаж 1млн.га нашої з Вами землі _ це не злочин проти ДЕРЖАВИ.Можуть створитися умови ,коли географічна назва Україна буде на мапі світу, а от власної землі в географічних межах України не буде. Далі коротко: - медична рфома ,було же 20 років назад 52 млн.українців зараз лишилось біля 40 млн.,це не ГЕНОЦИД ? - пенсійна реформа,мета зменшення кількості пенсіонерів,шляхом підвищення пенсійного віку,з метою ЕКОНОМІЇ коштів; - податкова реформа, як результат значне зменшення малого та середньго бізнесу. -військова реформа,за її краще помовчу,не той час,солдат жалко.Хоча не зрозуміло , чому після "котлів" та "засвічення" в інтернеті офіцерів служби спеціальних операцій Маломуж не тільки довічно не отримав, а і далі займає посаду ????????????????? Зараз дуже тяжко навести толк.В нас кожен день так звані гр. активісти дескридетують Україну,то російськи фури блокують,як результат Польша використала цю ситуацію підвищивши оплату за транзит по своїй території, ми ж понесли вже більше 110 млрд.грн. збитків,то амбасаду Росії руйнують - це , що по-європейськи,то міліцію проатестували, як результат розкриття злочинів по Волині трошки більше 20% ,професіонали не пройшли і т.д. В мене виникли такі питання : - хто надав бойову зброю так званим не контрольованим гр.об"єднаннм типу пр.сектор,айдар,оун ... - хто в дійсності контролює видобуток бурштину в області ? - в кого із активістів в продовж 2-3 останніх років появилися банківські рахунки за кордоном, зокрема в Польші ? - хто з активістів в останній час придбав квартири та дорогі авто ? -чи відповідають хоча б елементарному рівню знаннь члени різних громацьких атестаційних комісій ? - чому рівень патріатизму "зашкалює" в тилових областях і чому ці активісти не на передку ?
Мамо Показати IP 6 Березня 2016 17:30
рідна. Скільки ненависті у людей... І ще дивуємось що у нас реформи не йдуть. Ви себе почитайте, шановні три десятки неадекватних дописувачів. Якби вашою ненавистю до якихось змін в Україні наповнити Сапаліївку, то вона стала б повноводніша за Стир. І взагалі, враження таке що старі, недоумки сидять і диктують внукам коменти, а ті і раді старатись за дідусеву, чи бабусину пенсійну копієчку. Ну не вірю я, що люди з такою патологічною ненавистю і таким рівнем інтелекту, здатні оволодіти навиками роботи на компютері..
Анонім до Мамо Показати IP 6 Березня 2016 19:41
Шкода що не в тебе стріляли. Тоді б тебе послухали..
А хіба до Анонім Показати IP 6 Березня 2016 22:57
"в когось стріляли"? Якщо судити з публікації, то просто стріляли.. В повітря,в землю, але не в людей. Є поранені? Чому прізвище стрілка уже і з телеекранів звучить, а "жертв" так і не назвали? Секретні агенти? Звісно захмелілий зі зброєю, наче мавпа з гранатою. Але раз сказали "а" то кажіть і"б".
до хіба до А хіба Показати IP 7 Березня 2016 08:19
а тобі треба щось ур*д в когось попав.
+ Показати IP 6 Березня 2016 17:48
Після зазначених подій вказана особа пішла зализувати рани чи знімати стрес в Оперу. По факту маємо тяжку душевну травму у громадянина який підлягає реабілітації за кошти платників податку.
Люди Показати IP 6 Березня 2016 18:05
Реаліст дуже реально і правду написав!!!!!!!
Юлія Парій Показати IP 6 Березня 2016 19:03
Швидко зпрацювали. 112 канал віщає що це вде колишній працівник атестаційної комісії
А судді ХТО??? Показати IP 6 Березня 2016 19:23
Так він ще на своїй сторінці висміював мєнтів, що записали закони на бумажці)))). Тіпа безграмонті і тупі! А сам то ти хто? Ще кінець атестації не пройшов, а ви всі звихнені на славі що дорвались до комісії почали обси..ти людей. Феміністка крапка чи кома, даманська з больними амбіціями, даннильчуки і шелепи))))) Хто ви такі??????? Почуяли шакали мінуту слави і давай людей косити))) Колись один з мєнтів водив до суду одного з членів комісії, а потім той на ньому відігрався))) То то нормально скажете? Хто створював з таких ідіотів ці комісії? Отстання ціна апеляції була у них 3000 зелених))))))) Кажете вам погрожували тиск чинили?? Тоді чого перлися туда? А перлися того щоб накінець відчути себе всесвітнім суддею і виконати чиїсь накази!!!!!!!!!!!!!! Будете ви сволоти на кутні зуби сміятись!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А не шкода жінок, які сидять в декреті і живуть на зйомній квартирі, а тепер лишились без житла, бо їхнього чоловіка (притому толкового) вигнало таке ЧМО????
Луцк Показати IP 6 Березня 2016 19:52
обиженные менты подставляют активистов которые проводили переатестацию. Забыли видос как провоцировали активистов на драку возле досафа?
Ти був ти бачив? до Луцк Показати IP 8 Березня 2016 19:48
Рижков сам вийшов з авто і почав бичати.!"бо таке ч* о тільки й може бичати.... По морді йому мало дали, шкода .
Роман Показати IP 6 Березня 2016 19:56
побільше б реалістів серед нас
Макс Показати IP 6 Березня 2016 19:57
вангую 90% коментов от обиженных старых ментов!!! Работать лучше надо! а теперь валите сторожем работать или в АТО и кровью смойте свой позор, а то позорили мундир 20 лет, а теперь вдруг все такие обиженные и жизнь им поломали не взяли в новую полицию ...ппц....
Анонім до Макс Показати IP 7 Березня 2016 16:17
А Ви, напрацьований, вже в АТО другий рік сидите напевно... Чи це тільки за монітором такий сміливець з клавіатурою в руках воює?..
Лучанка Показати IP 6 Березня 2016 19:57
Зараз стріляють всі кому не ліньки. Сьогодні на Гпз п*яний по воронах стріляв,серед білого дня. Жах. На вулиці діти гуляли.
реаліст. Показати IP 6 Березня 2016 20:02
На жаль, це ще не вся правда . Првда , ще в тім ,що кожна влада ,котра приходить до управління державою після революції ,через певний проміжок часу буде "зачищати" територію в першу чергу від "революційних елементів" - типу патріотів.З однієї сторони ,це логічно і правильно.Право на насилля та використання зброї повинно бути не порушною монополією ДЕРЖАВИ.З другого боку багато постраждає молодих людей,котрі щиро вірятьв краще майбутнє, є справжніми патріотами ,проте не володіють життєвим досвідом - легко і швидко вірять "засланим козачкам" та політичним "прохвостам" різного забарвлення. Для того ,щоб на даному етапі розвитку нашої БАТЬКІВЩИНИ ,щось змінити в кращу сторону,в першу чергу потрібно по-життєво заборонити доступ до будь-якої гілки влади держслужбовцям та політикам 1-3 рівня.Ніяких депутатів ВР попередніх скликань та членів ураду.Ні Юль,ні Петь ,ні Арсеніїв , ні Ярошів та Парасюків.ВСІХ мітлою.Ніяких "варягів" - геть на історичну батьківщину там нехай керують.Змінити правову базу в сенсі грошових застав при виборах президента та депутатів ВР.В нас апріорі розумна ,але бідна людина не зможе нікуди балатуватися через ці гроші.НЕГАЙНО реально розмежувати владу і бізнес.СКАСУВАТИ президентську та депутатську НЕДОТОРКАНОСТІ , а ось судову обов"язково ,тільки не дивуйтесь, залишити. Для того ,щоб почати відновлювати власну економіку в першу чергу НЕГАЙНО законодавчо ліквідувати ОБШОРИ , крім того навіщо повертати ПДВ при продажах за кордон,краще відразу їх не брати ось Вам і частинка корупційних схем ВІДПАДЕ.
Світязь Показати IP 6 Березня 2016 20:25
знову Самооборона чудить.
не пацик Показати IP 6 Березня 2016 20:30
Продаю бахіли -одівав тільки раз . невистачае грошей кашлянути атестаційній комісіі-щоб доробити пенсіі.
Давід Показати IP 6 Березня 2016 20:31
Скажу ще раз з даним Вальчуком арацював в МВС,тобто внутрішніх військах патрулював він вулиці то на його маршруті в оюдей пропадали всі гроші які були в карманах,в нього вони дуже липкі,то як він може атестувати ментів скажіть мені,це його атестувати треба,в нього вже був випадок коли він стріляв зі зброї у пяному виді,
А Ви, до Давід Показати IP 6 Березня 2016 23:03
"чесний працівник" органів, бачили і мовчали? Чи він з Вами ділився? І про випадок (попередній) з п"яною стріляниною, теж мовчали.. В інтернеті писати не боїтесь, а на службі боялись?
777 Показати IP 6 Березня 2016 22:32
Дайте ще йому всіх бюджетних працівників проатестувати ато зіпється бідолага.
Анонім Показати IP 6 Березня 2016 23:08
Нікого не звинувачую і неоправдовую, але виникає багато АЛЕ. По перше , думаю як би він не був п'яний то це всі дописувачі сприймали б зовсім по іншому, а ще чому ніхто не каже що його тримали на місці в наручниках півтора години аж поки не приїхали журналісти і не зняли такий "крутий" репортаж. І тільки тоді його забрали у відділок поліції, а ще хто скаже хто всеж таки ті люди в яких він начебто стріляв? І чому ніхто не обговорює тему що в той самий ввечір в районі 40 кварталу порізали жінку ножем і теж була стрілянина.
Дід Мартин до Анонім Показати IP 7 Березня 2016 00:05
Якщо б він був тверезий і зробив таке , то його треба було розмазати і устрїти суд лінча на місці. Бо в такому випадку це моральний урод та загроза громадянам і його вже не виправити. А так ще є якась надія, що це пяний зрив. Хотя аналізуючи коментарі тих хто його знав раніше, можна зробити висновки, що це дійсно непотріб , яку треба знищувати разом з тими хто тягне за нього "мазу". И треба звертатись до керівництва держави про відміну результатів атестації в області, призначити відкритий конкурс на призначення членів комісії від громадськості. А ті хто "підмазував" самі розберуться з тими урод* ми хто брав в них "винагороду" за залишення в поліції коли повторно не пройдуть атестацію. Як так могло статись що 80% атестаційних комісій це люди Лапіна, а два з яких ще його помічники.І один з них приїхав на місце події, щоб "відмазати" свого. до чого ми котимоь?
синЯк Показати IP 6 Березня 2016 23:11
синяк
азаза Показати IP 7 Березня 2016 11:37
Не знаю як бійці самооборни а от "Активісти" типу Ніколайчука, Рижкова і Климчука точно зацікавлені в "злитті" даної ситуації... тому що ВОНИ дали йому цю зброю! і добре що дали лише флобера а не те що Лапін зі сходу попривозив. бо Бог його знає що міг би наробити цей неадекват будь в його руках бойовий пістолет чи револьвер
Лучанин 2 Показати IP 7 Березня 2016 12:55
Якщо справа дійде до суду (що малоймовірно), цей "герой" також буде непритомніти, тому що в нього хворі нирки, серце, голова, пити йому не можна та кричати що це політичний заказ. Фу, вишкребки.
Валера Показати IP 7 Березня 2016 17:24
и этот !@#$%^ проводит аттестацию сотрудников.....
Чому Показати IP 7 Березня 2016 22:36
Це стаття про замах на життя а не хуліганство! Люди, прошу вас, бережіть себе і дітей. Не ходіть по центру луцька і на киівському майдані. Де активісти неатестовані полюють на людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus