USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поїзд «Сарни-Ковель» збив чоловіка, той - у реанімації

9 Січня 2015 10:16
Рівнянин потрапив під потяг «Сарни-Ковель» і опинився в реанімації. Про це інформує ОГО.

Відзначивши Різдвяні свята, чоловік перебрав лишнього та попрямував вздовж колії. Машиніст приміського дизель-поїзда № 6393 сполученням «Сарни-Ковель» на перегоні «Язвинка-Антонівка», побачивши чоловіка, почав застосовувати звукові сигнали та екстрене гальмування. Чоловік, прямуючи, не зважав на них, хитався на колії з одного боку в інший та не реагував на сигнали небезпеки. На жаль, його було травмовано поїздом.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено особу молодого чоловіка. Ним виявився 34-річний мешканець Рівненської області. Швидка госпіталізувала його до центральної районної лікарні. У чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана, відкритий перелом лівого колінного суглоба, сильне алкогольне сп’яніння. Нині громадянин К. перебуває у реанімаційному відділенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Січня 2015 10:35
Чому пишете, що "поїзд збив...", а не "п'яний сам підліз під поїзд"?
Бригадир Показати IP 9 Січня 2015 16:37
Ось таки горе - писаки, їм ще соску треба давати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus