USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пожежа в центрі Луцька: з вогню врятували двох людей

7 Жовтня 2015 12:44
Бійці ДСНС у Луцьку врятували на пожежі двох людей.

Так, до служби порятунку «101» міста Луцька надійшло повідомлення про пожежу у триквартирному житловому будинку на вулиці Коперника. Дим та полум’я, що охопило приміщення дерев’яної веранди, помітили сусіди і негайно зателефонували на номер рятувальникам.

За чотири хвилини на місце події прибули бійці найближче розташованого підрозділу – Частини спеціальної пожежної техніки, а ще за декілька хвилин прибули вогнеборці ДПРЧ-1 міста Луцька.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

З’ясувалося, що двоє людей не можуть самостійно залишити приміщення, оскільки вихід заблокований вогнем та густим димом. Тож пожежні Олег Зенцов, Олександр Цибуковський та Альфред Невельський на чолі з начальником варти Сергієм Січком провели заходи з порятунку потерпілих. 78-річну власницю квартири та її родича вони евакуювали драбиною через вікно та передали до рук медиків.

За 20 хвилин рятувальники локалізували горіння, а ще за 16 хвилин ліквідували пожежу остаточно. Вогнем пошкоджено незначну частину покрівлі будівлі, стіни та перекриття в прибудованій дерев’яній веранді. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Рятувальники застерігають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні обігрівачі, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ольга Показати IP 7 Жовтня 2015 13:18
пожежа була вчора у ночі постраждали найбільше 2 сімї (пенсіонери та жінка двірник)
ВВК до Ольга Показати IP 7 Жовтня 2015 15:08
Що означає "постраждали"? (фізично?, психологічно?, фінансово?)
Катерина Показати IP 7 Жовтня 2015 15:44
Які молодці наші рятувальники!!! Тільки напишіть ще і про те, як місяць тому в мого колеги згоріло в Гаразджі все майно, а пожежники приїхали гасити вогонь з порожніми баками!!! Один випадок з сотні коли ті "рятівники" дійсно допомогли. Фу, гидко мені і боляче..
ВВК до Катерина Показати IP 8 Жовтня 2015 10:15
Факти (докази) в студію!!!
Анонім до Катерина Показати IP 14 Жовтня 2015 08:08
голова у тебе порожня, а не цистерна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus